Bochum mod Union Berlin – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bochum byder velkommen til Union Berlin i Tyskland Bundesliga den kommende lørdag på Vonovia Ruhrstadion.

Bochum er placeret som nummer 14 i tabellen i Tyskland Bundesliga, da de indtil videre har opnået 13 point til samlingen. Union Berlin har opnået ti point, hvilket placerer dem som nummer 15 efter 13 runder.

Bochum kommer til deres næste Tyskland Bundesliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 20 mål. Det er to mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Union Berlin ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 23 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent nul gange i denne serie.

Bochum har vundet to sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga.

Union Berlin har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 13 kampe, hvori de noterede sig tre sejre og otte nederlag i Tyskland Bundesliga. Union Berlin kiksede med at holde buret rent i deres seneste 13 kampe.

Vores tip

  • I de seneste 10 hjemmekampe i træk Bochum har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bochum i 30 af de seneste 32 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Bochum i 22 af de seneste 24 kampe
  • Bochum har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Bochum scorede i 18 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 19 kampe
  • Union Berlin har ikke vundet 16 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Union Berlin i de seneste 10 udekampe
  • Union Berlin har ikke vundet deres seneste 9 udekampe
  • Union Berlin tabte 7 af 9 af deres seneste udekampe

Form Bochum mod Union Berlin

Bochum har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod FC Heidenheim, før de sejrede 3-1 mod Wolfsburg. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-1 nederlag mod Hoffenheim. Bochum var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens fire sluttede uafgjort og de led en nederlag. De stod selv for ni mål, men indkasserede samtidig ni.

Union Berlin har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Braga, før de sejrede 3-1 mod Borussia Mönchengladbach. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-3 nederlag mod Real Madrid. Union Berlin kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort nul gange og led fem nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv syv.

Bochum opnåede seks point for deres seneste fire møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede fem og lukkede fire mål ind. Union Berlin sikrede sig to sejre fra otte scorede mål og tre indkasserede i deres seneste tre kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem seks point til kontoen.

Bochum vs Union Berlin – Seneste nyt

Bochum kan i værste fald risikere at have hele 11 spillere på fraværslisten når de på lørdag igen skal i kamp.

Philipp Foerster, Mats Pannewig, Jordi Osei-Tutu, Noah Loosli, Ivan Ordets, Mats Pannewig, Keven Schlotterbeck, Jordi Osei-Tutu, Michael Esser, Lys Mousset og Mohammed Tolba er alle ude af truppen, som Bochum tager imod Union Berlin med på Vonovia Ruhrstadion.

Union Berlin har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i Union Berlin-truppen, er Kevin Volland i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Danilho Doekhi rejser ikke med Union Berlin til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Bochum mod Union Berlin – indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Bochum og Union Berlin senest mødte hinanden i Tyskland Bundesliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Vonovia Ruhrstadion. Bochum går til kampen mod Union Berlin med en 1-1-2 statistik for deres seneste fire møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 25%.

Union Berlin scorede i deres seneste 4 opgør mod Bochum i Tyskland Bundesliga. Begge hold scorede i tre af de seneste fire kampe mellem Bochum og Union Berlin.

Bochum mod Union Berlin Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Takuma Asano, der viser god form for Bochum. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Tyskland Bundesliga. Dén total øger han gerne mod Union Berlin.Gæsterne krydser fingre for Kevin Volland til at score igen efter to Tyskland Bundesliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Bochum vandt beskedne to sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte tre kampe. Gæsterne fra Union Berlin vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden syv af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Bochum holdt kun rent bur i nul af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Union Berlin præsterede et rent i nul af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Bochum præsterede et gennemsnit på 1.25 mål, mens Union Berlin snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Bochums seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.