Bochum mod Wolfsburg i 1. Bundesliga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Både Bochum og Wolfsburg går ind til kampen på søndag på en placering i midten af tabellen i 1. Bundesliga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Vonovia Ruhrstadion.

Bochum lægger beslag på placeringen som nummer 12 i 1. Bundesliga med 20 point for deres første 17 kampe. Differencen til Wolfsburg er 0 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 13 i tabellen for 17 kampe.

Wolfsburg kommer ikke til at mangle motivation til deres kamp i 1. Bundesliga på søndag. De overhaler nemlig favoritterne fra Bochum i stillingen, hvis de kan sætte tre point på kontoen her.

Når det kommer til mål, er Bochum ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Wolfsburg ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 21 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bochum v Wolfsburg.

 • Bochum har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Bochum i 8 af de seneste 9 kampe
 • Bochum vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Bochum scorede i 6 af deres seneste 7 hjemmekampe
 • Bochum har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • Der er scoret imod Wolfsburg i 18 af de seneste 20 kampe
 • Wolfsburg tabte deres seneste 7 kampe
 • Wolfsburg har ikke vundet deres seneste 9 kampe
 • Wolfsburg ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
 • Bochum har scoret imod i 13 af de senest 15 kampe mod Wolfsburg
 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Bochum har spillet mod Wolfsburg har begge hold scoret
 • Bochum har har ikke tabt i 7 af 8 seneste hjemmekampe mod Wolfsburg
 • Bochum har har ikke vundet i de 5 seneste kampe i træk mod Wolfsburg
 • Bochum har scorede i 7 af de senest 8 hjemmekampe mod Wolfsburg

Form Bochum mod Wolfsburg

Bochum drømmer om mere.

Bochum har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod B. Dortmund, hvorefter de mod Arminia Bielefeld tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Union Berlin, der vandt 1-0.

Wolfsburg fastlåst i elendig stime.

Wolfsburg har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af VfB Stuttgart, før FC Koln satte sig igennem med 2-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Bayern München, der satte sig igennem med 4-0.

 

Bochum v Wolfsburg Indbyrdes historik

Wolfsburg havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i August 2021 i 1. Bundesliga. Bochum går ind til opgøret med en historik mod Wolfsburg, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Af de seneste 10 kampe mellem Bochum og Wolfsburg kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 5 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Bochum og Wolfsburg ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på søndag på Vonovia Ruhrstadion.

Hold øje med…

Hold øje med Sebastian Polter når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Bochum, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Wout Weghorst har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Wolfsburg, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.