Bodo/Glimt mod Molde i Eliteserien runde 12 – optakt, odds og spilfiduser

Førerholdet Bodo/Glimt vil være opsatte på at udbygge forspringet til Molde, når de to hold tørner sammen den kommende søndag i Eliteserien. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse.

Bodo/Glimt ligger nummer 1 med point mens Molde ligger nummer 5 med point.

De går ind til kampen på Aspmyra Stadion som favoritter, og Bodo/Glimt har udsigt til at skabe lidt afstand til Molde i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Bodo/Glimt går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste tikampe. Bodo/Glimt snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de 11 ind, hvilket giver et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i tre disse kampe.

Molde rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.4 mål pr. kamp, 24 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 14 gange, eller 1.4 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bodo/Glimt v Molde.

 • Bodø/Glimt var i vandt 10 af deres seneste 11 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • Bodø/Glimt har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
 • Bodø/Glimt vandt 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Bodø/Glimt scorede i 18 af deres seneste 20 kampe
 • Bodø/Glimt har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste hjemmekampe
 • Molde har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
 • Molde vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Molde scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
 • I de seneste 3 Molde kampe, har summen af mål været under 1.5
 • Molde scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
 • Bodø/Glimt har scoret imod i 21 af de senest 23 kampe mod Molde
 • Bodø/Glimt har scorede i 20 af de senest 22 kampe mod Molde
 • Bodø/Glimt har scoret imod i de seneste 10 hjemmekampe i træk de har spillet mod Molde
 • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe Bodø/Glimt har spillet mod Molde har begge hold scoret
 • I 6 af de seneste 8 kampe Bodø/Glimt har spillet mod Molde har begge hold scoret

Form Bodo/Glimt mod Molde

Bodo/Glimt i fantastisk form.

I deres seneste tre kampe formåede Bodo/Glimt først at banke Vålerenga med 1-3. Herefter nedlagde de også Hamarkameratene med 3-0, inden stimen stoppede mod Strømsgodset, der vandt en 2-0 sejr.

Molde drømmer om mere.

Molde har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Viking med 3-4. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Odds Ballklubb. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over FK Haugesund.

Bodo/Glimt vs Molde – Seneste nyt Molde ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Bodo/Glimt på Aspmyra Stadion. Eirik Ulland Andersen rejser ikke med Molde til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Bodo/Glimt v Molde Indbyrdes historik

Bodo/Glimt møder Molde med en historik imellem klubberne, der siger 4-0-6 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem Bodo/Glimt og Molde. Begge hold var på tavlen syv gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Eliteserien

Tabellen i Eliteserien giver os et overblik over, hvordan Bodo/Glimt og Molde hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 12. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Aspmyra Stadion i vente.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Bodo/Glimt presterte 1.6 mål i gjennomsnitt, mens Molde presterte 2.2 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene.

Bodo/Glimt mod Molde – Formstærke spillere

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Amahl Pellegrino viser rigtig god form med fem mål i seks kampe og Bodo/Glimt bør bringe ham i spil mod Molde. Sidstnævnte ankommer med Ola Brynhildsen, der stod for fem mål i de seneste seks kampe.