Uruguay jagter revanche i højderne hos Bolivia

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Bolivia og Uruguay tørner ind i hinanden den kommende tirsdag. Bolivia går ind til kampen den kommende tirsdag som nummer 78 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Uruguay kommer med en rangering som nummer 15. 

Bolivia indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 12 point efter 13 kampe. På de 13 runder Uruguay har afviklet, har de indsamlet 16 point og ligger nummer 6 i stillingen.

Bolivia v Uruguay statistik og historik

Førstepladsen er optaget og ikke til at røre, men ellers er alt fortsat åbent. En sejr giver selvfølgelig både Bolivia og Uruguay en favorabel position i den videre færd. Uafgjort holder kampen om en mulig VM-billet brandvarm.

Bolivia er forholdsvis gennemsnitlige, når det kommer til målscoringens kunst i øjeblikket. Hjemmeholdet præsterede beskedne 14 mål i deres foregående 10 opgør, et gennemsnit på 1.4 kasser pr. kamp. De lukkede samtidig 18 mål ind, eller 1.8 mål i gennemsnit. De holdt modstanderen fra scoring 2 gange undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Uruguay ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Facts og finurligheder for Bolivia vs Uruguay.

  • Bolivia er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Bolivia har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Bolivia kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Bolivia har scoret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk.
  • Uruguay har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Uruguay ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Uruguay ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Uruguay kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form Bolivia møder Uruguay

Bolivia håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Bolivia igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe formåede Bolivia først at banke Paraguay med 4-0. Herefter nedlagde de også El Salvador med 1-0, inden stimen stoppede mod Peru, der vandt en 3-0 sejr.

Uruguay drømmer om at stoppe ringe stime.

Bolivia ankommer til kampen på tirsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Uruguay har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Argentina, før Brasilien satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Argentina, der satte sig igennem med 0-1.

Bolivia v Uruguay Indbyrdes historik

Uruguay havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-2 tilbage i september 2021. Bolivia går ind til opgøret med en historik mod Uruguay, der siger 6-3-1 for deres seneste 10 kampe. Af de seneste 10 kampe mellem Bolivia og Uruguay kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Manden med målnæsen