Bologna mod Empoli i Serie A runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Både Bologna og Empoli går ind til kampen den kommende søndag på en placering i midten af tabellen i Serie A. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Stadio Renato Dell’Ara.

Bologna lægger beslag på placeringen som nummer 13 i Serie A med 27 point for deres første 22 kampe. Differencen til Empoli er 2 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 12 i tabellen for 23 kampe.

Både Bologna og Empoli har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Serie A. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Bologna ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Empoli kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 22 mål imod. Det giver et snit på 2.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bologna v Empoli.

 • Bologna tabte 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Bologna har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Bologna i 6 af de seneste 7 kampe
 • Bologna scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
 • I 17 af de seneste 19 kampe Empoli har spillet, har begge hold scoret
 • Empoli scorede i deres seneste 16 kampe
 • Der er scoret imod Empoli i 23 af de seneste 25 kampe
 • Empoli har ikke vundet deres seneste 7 kampe
 • Empoli har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 4 kampe i træk Bologna har spillet mod Empoli har begge hold scoret
 • I de seneste 4 Bologna kampe mod Empoli var summen af mål over 2.5
 • Bologna har har ikke vundet i 7 af 8 seneste kampe mod Empoli
 • Bologna har scoret imod i 7 af de senest 9 kampe mod Empoli
 • I 3 ud af 4 seneste Bologna kampe mod Empoli var antallet af mål over 3.5

Form Bologna mod Empoli

Bologna fortsat skidt kørende.

Bologna har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Cagliari, før SSC Napoli satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Verona, der satte sig igennem med 2-1.

Empoli fortsat skidt kørende.

Det er ikke helt skidt for Empoli, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Venezia, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 2-2 mod Inter, før de desværre tabte med 2-4 til Roma.

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Bologna er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Empoli giver dig netop nu 28/11 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 28% chance for at slå Bologna. Ønsker du at placere dine indsatser på Bologna, kan de spilles til 1/1 på oddset.

Bologna v Empoli Indbyrdes historik

Empoli havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 4-2 tilbage i septiembre 2021 i Serie A. Bologna går ind til opgøret med en historik mod Empoli, der siger 3-2-5 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Bologna og Empoli. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Bologna og Empoli hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stadio Renato Dell’Ara i vente.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Marko Arnautovic. Han har vist flaget for Bologna med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Empoli har til gengæld forhåbninger om, at Andrea Pinamonti kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.