Bologna mod Fiorentina – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bologna skal op imod Fiorentina på Stadio Renato Dell’Ara på onsdag i en spændende Serie A duel.

Bologna er placeret som nummer 5 i tabellen i Serie A, da de indtil videre har opnået 39 point til samlingen. Fiorentina har opnået 37 point, hvilket placerer dem som nummer 7 efter 23 runder.

Bologna har før opgøret på onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 12 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Fiorentina kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende onsdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i ni mål imod. Det giver et snit på 0.9 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

Bologna er noteret for ti sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i Serie A i denne sæson. Bologna er på en fantastisk stime af intet mindre end 11 kampe i træk på Stadio Renato Dell’Ara uden nederlag.

Fiorentina kigger på 11 sejre, samt fire uafgjorte såvel som otte nederlag i Serie A.

Vores tip

  • 28 af Bologna’s seneste 29 hjemmekampe i Serie A havde under 3.5 mål
  • 19 af Bologna’s seneste 21 kampe i Serie A havde under 3.5 mål
  • Bologna har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • Bologna har i vandt 5 af de seneste 6 hjemme kampe ikke indkasseret et mål
  • Bologna har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe i Serie A
  • 12 af Fiorentina’s seneste 14 kampe i Serie A havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Fiorentina i 14 af de seneste 16 udekampe i Serie A
  • 10 af Fiorentina’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Fiorentina’s seneste 7 kampe i Serie A havde under 1.5 mål
  • 7 af Fiorentina’s seneste 9 udekampe havde under 2.5 mål

Form Bologna mod Fiorentina

Bologna ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod AC Milan. Herefter var de oppe imod Sassuolo i en kamp, der sluttede 4-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Lecce, som blev nedlagt med 4-0. Bologna har vist potent form på Stadio Renato Dell’Ara med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 14 mål, mens de tillod tre imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Fiorentina har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-1 af Inter. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-2 til Lecce, for så at svare igen med en 5-1 sejr over Frosinone. Fiorentina kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv fire.

Bologna har opnået 16 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Serie A. De vandt fire kampe med en score på 12 mål for og ni imod. Fiorentina vandt fire sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i Serie A. De scorede ti mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem 13 point.

Bologna vs Fiorentina – Seneste nyt

Bologna skulle bare have én spiller siddende, når de møder Fiorentina på Stadio Renato Dell’Ara.

Bologna må stille op uden Adama Soumaoro på onsdag mod Fiorentina, da han døjer med en skade.

I værste fald må Fiorentina finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i Serie A. Christian Kouame, Nikola Milenkovic og Luca Ranieri har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Fiorentina-kamp på grund af karantæne.

Dodo, Nicolas Gonzalez og Gaetano Castrovilli bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Fiorentina, når de drager til Stadio Renato Dell’Ara.

Bologna mod Fiorentina – indbyrdes historik

Bologna tabte deres seneste indbyrdes møde i Serie A med Fiorentina, da Fiorentina noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Bologna sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Fiorentina vandt fire af deres foregående ti kampe, mens Bologna vandt to sejre i ti opgør. Fiorentina kan spilles til odds 3.10 hos spilselskaberne.

I de seneste 4 opgør i Serie A imellem Bologna og Fiorentina var begge hold på måltavlen. I seks af de tidligere ti kampe mellem Bologna og Fiorentina scorede begge hold.

Bologna mod Fiorentina Spiltips

Bologna vandt ni af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede en gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Fiorentina vandt tre af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort to gange og tabte fem kampe. Ud af deres seneste 10 kampe på Stadio Renato Dell’Ara vandt Bologna syv af dem uden at lukke mål ind.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Bologna presterte 1.1 mål i gjennomsnitt, mens Fiorentina presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Bolognas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.