Bologna mod Genoa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bologna agerer værter for Genoa når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i Serie A på fredag på Stadio Renato Dell’Ara.

Bologna er nummer 5 i tabellen med 31 point efter 18 kampe, mens Genoa rangerer som nummer 12 med 20 point efter 18 kampe.

Bologna fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. Genoa bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Bologna kommer til deres næste Serie A kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Genoa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

Bologna er noteret for otte sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Serie A i denne sæson. Bologna er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Stadio Renato Dell’Ara nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Genoa har indtil videre præsteret fem sejre og fem uafgjorte samt otte nederlag i Serie A. Genoa lukkede mål ind i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

  • Bologna har i vandt de seneste 5 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • 21 af Bologna’s seneste 23 kampe havde under 3.5 mål
  • Bologna har ikke tabt 18 af 19 af deres seneste kampe
  • Bologna har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • Bologna scorede i deres seneste 13 kampe
  • I de seneste 13 Genoa kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 12 af Genoa’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
  • Genoa var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Genoa i 16 af de seneste 18 kampe
  • Genoa har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe

Form Bologna mod Genoa

Bologna har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod Inter, før de sejrede 1-0 mod Atalanta. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-0 nederlag mod Udinese. Bologna har været intet mindre end frygtindgydende i deres seneste seks hjemmekampe i ligaen, hvori de høstede maksimum 18 point. De smaskede bolden i netmaskerne 11 gange, mens de indkasserede en mål. Ingen har selvsagt gjort det bedre på hjemmebane i deres seneste seks kampe.

Genoa går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Juventus, før de nedlage Sassuolo med 1-2. Mod Inter blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Genoa kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv seks.

Bologna tog 16 point fra deres seneste ni opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Serie A. Dette har kastet fire sejre af sig efter 11 mål scoret og otte indkasseret. Genoa scorede ti mål og indkasserede selv 13 i deres foregående ni opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Serie A. Dette førte til to sejre og ni point.

Bologna vs Genoa – Seneste nyt

Bologna kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Genoa.

Dan Ndoye, Jesper Karlsson og Adama Soumaoro er blandt de tre spillere, som mangler for Bologna på fredag.

Genoa har en næsten fuld trup til rådighed på fredag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Junior Messias og Alessandro Vogliacco bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Genoa, når de drager til Stadio Renato Dell’Ara.

Bologna mod Genoa – indbyrdes historik

Genoa har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Bologna. Bologna vandt 0-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på fredag. Bologna går til kampen mod Genoa med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

Begge hold scorede i to af de seneste ti kampe mellem Bologna og Genoa.

Bologna mod Genoa Spiltips

Ruslan Malinovsky virker til at være i anstændig form for Genoa, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Serie A. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Bologna, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Joshua Zirkzee, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Bologna vandt otte af deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede to gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Genoa vandt to af deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort en gange og tabte syv kampe. Begge hold scorede i tre af de seneste 10 hjemmekampe for Bologna. Begge scorede også i fire af de seneste 10 udekampe for Genoa.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Bologna præsterede et gennemsnit på 0.7 mål, mens Genoa snittede 1.1 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” otte gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Bolognas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Genoa spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på en mål i disse kampe.