Bologna mod Inter i Serie A runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Bologna på torsdag i Serie A. Alt andet end en sejr til Inter vil være en overraskelse, i hvert fald hvis man blot vurderer ud fra bookmakernes odds på kampen.

Bologna er placeret som nummer 10 i tabellen med 27 point efter 19 kampe. Inter ligger på en placering som nummer 1 i stillingen med 46 point ovenpå deres 19 opgør.

Bologna har brug for en sejr den kommende torsdag for at lukke afstanden til Inter i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Bologna ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Inter rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.5 mål pr. kamp, 25 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 3 gange, eller 0.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede 8 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bologna v Inter.

 • Bologna tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Bologna har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Inter har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
 • Inter scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
 • Inter vandt 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Der er ikke scoret imod Inter i 7 af de seneste 8 kampe
 • Bologna har har ikke vundet i de 15 hjemme seneste kampe i træk mod Inter
 • Bologna har scoret imod i 16 af de senest 17 hjemmekampe mod Inter
 • I 11 ud af 13 seneste Bologna kampe mod Inter var antallet af mål under 3.5
 • Bologna har tabte i 7 af 9 seneste hjemmekampe mod Inter
 • I 6 ud af 8 seneste Bologna kampe mod Inter var antallet af mål over 2.5

Form Bologna mod Inter

Bologna håber på yderligere point til samlingen.

Bologna har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Torino tabte de 2-1, Juventus også viste sig for stærke i en 2-0 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Bologna formåede at vinde 3-0 over Sassuolo.

Inter i fantastisk målform.

Inter har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Cagliari nedlagt 4-0, hvorpå Salernitana blev fejet til side med 0-5. Senest gik formen ud over Torino, der blev slået med 1-0.

Med Inter i rigtig god form i de senere uger, hvor Bologna ikke har leveret overbevisende, er et spil på Inter det oplagte valg. Bookmakerne giver Bologna 15% chance for at tage tre point mod Inter. Det svarer til, at man får 6.50 på oddset for sejr til Bologna, mens uafgjort giver 4.15 gange igen. En væddemål på en udesejr til Inter betaler dig pengene 1.50 gange igen på oddset.

Bologna v Inter Indbyrdes historik

Inter havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 6-1 tilbage i septiembre 2021 i Serie A. Bologna går ind til opgøret med en historik mod Inter, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Bologna og Inter. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Bologna og Inter hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på torsdag på Stadio Renato Dell’Ara i vente.

Hold øje med…

Hold øje med Marko Arnautovic når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Bologna, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Lautaro Martinez har stået det rette sted 4 gange i seks kampe for Inter, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 11 mål.