Bologna mod Juventus i Serie A runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Bologna som Juventus ligger godt placeret midt i tabellen i Serie A. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente den kommende lørdag.

Bologna lægger beslag på placeringen som nummer 10 i Serie A med 24 point for deres første 17 kampe. Differencen til Juventus er 4 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 7 i tabellen for 17 kampe.

Juventus er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Bologna, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Bologna ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Juventus ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bologna v Juventus.

  • Bologna scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Juventus scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
  • Juventus har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Juventus vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Bologna har har ikke vundet i 35 af 36 seneste kampe mod Juventus
  • Bologna har tabte i de 10 seneste kampe i træk mod Juventus
  • I 13 ud af 14 seneste Bologna hjemmekampe mod Juventus var antallet af mål under 3.5
  • Bologna har scoret imod i 17 af de senest 18 kampe mod Juventus
  • Bologna har ikke scoret i 6 af de senest 8 hjemmekampe mod Juventus

Form Bologna mod Juventus

Bologna håber på yderligere point til samlingen.

Bologna har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 1-0 sejr over Roma. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-2 til Fiorentina, siden 2-1 mod Torino.

Juventus håber på yderligere point til samlingen.

Juventus er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-0 og 1-0 over Genoa samt Malmö FF. Serien blev dog bremset mod Venezia i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.
 

 

Bologna v Juventus Indbyrdes historik

Juventus blæste fuldstændig Bologna omkuld med sejre på 4-1 og 2-0 i deres seneste møder i Serie A. Bookmakerne har Bologna som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.20, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bologna24% chance for at banke Juventus. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod Juventus udbetaler 1.84 i gevinst på oddset for en sejr. Bologna går ind til opgøret med en historik mod Juventus, der siger 0-0-10 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Bologna og Juventus. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 4 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Bologna og Juventus hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Stadio Renato Dell’Ara i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Marko Arnautovic når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Bologna, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Paulo Dybala har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Juventus, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.