Bologna mod Sampdoria i Serie A runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Bologna er placeret som nummer 12 i tabellen med 34 point efter 30 kampe. Sampdoria ligger på en placering som nummer 16 i stillingen med 29 point ovenpå deres 30 opgør.

Motivationen bør være på plads hos Bologna, som kan overhale Sampdoria i stillingen på mandag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Stadio Renato Dell’Ara.

Det er ikke sådan, at Bologna ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 4 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Sampdoria vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 11 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 14 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.4 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bologna v Sampdoria.

 • Bologna har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Bologna ikke scoret i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe
 • Bologna har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Sampdoria i 12 af de seneste 14 udekampe
 • Sampdoria tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
 • Sampdoria scorede i deres seneste 3 kampe
 • Sampdoria har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Bologna har har ikke tabt i de 12 hjemme seneste kampe i træk mod Sampdoria
 • Bologna har scorede i de seneste 11 hjemmekampe i træk de har spillet mod Sampdoria
 • I 9 ud af 10 seneste Bologna kampe mod Sampdoria var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 5 kampe i træk Bologna har spillet mod Sampdoria har begge hold scoret
 • Bologna har vandt i de 6 seneste kampe i træk mod Sampdoria

Form Bologna mod Sampdoria

Bologna håber på yderligere point til samlingen.

Bare ét point forhindrer Bologna i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 0-1 mod Fiorentina og Atalanta. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod AC Milan.

Sampdoria drømmer om at stoppe ringe stime.

Sampdoria har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Juventus tabte de 1-3, hvorefter de vandt 0-2 over Venezia. De var tilbage i rendestenen med et 0-1 nederlag mod Roma.

Bologna vs Sampdoria – Seneste nyt

Bologna v Sampdoria Indbyrdes historik

Bologna havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i November 2021 i Serie A. Bologna møder Sampdoria med en historik imellem klubberne, der siger 7-0-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 9 af de seneste 10 opgør mellem Bologna og Sampdoria var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor Bologna og Sampdoria ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Stadio Renato Dell’Ara.

Over 2.5 mål fandt sted 9 times gange i de seneste 10 encounters opgør mellem disse to konkurrenter. Bologna formåede at score 1.9 goals mål i snit, hvorimod Sampdoria snittede 1.3 goals pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst 7 times gange i de kampe.

Bologna mod Sampdoria – Formstærke spillere

Det er vanskeligt at komme udenom Francesco Caputo, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 3 gange i de seneste seks kampe i Serie A for Sampdoria. Hans sæsontotal i Serie A siger 9 mål. Med 3 mål i seks kampe for Bologna i Serie A, er Marko Arnautovic også en spiller, der er værd at holde øje med.