Bologna mod Spezia i Serie A runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Bologna byder Spezia op til dans på mandag på Stadio Renato Dell’Ara stadion.

Som nummer 13 har Bologna formået at skrabe 28 point sammen for 24 kampe. Med 26 point har Spezia for 24 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 15 i Serie A.

Spezia er fokuserede på at overhale Bologna i stillingen i Serie A. Det kan de se frem til at gøre på mandag, men det kræver en sejr på Stadio Renato Dell’Ara, hvis de skal slutte dagen øverst.

Når det kommer til mål, er Bologna ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Spezia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bologna v Spezia.

  • Bologna tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Bologna har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Bologna ikke scoret i deres seneste 3 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Spezia i 23 af de seneste 25 udekampe
  • Spezia scorede i deres seneste 7 kampe
  • Spezia har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Spezia vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Bologna har har ikke tabt i de 3 seneste kampe i træk mod Spezia
  • Bologna har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Spezia

Form Bologna mod Spezia

Bologna i miserabel form.

Bare ét point forhindrer Bologna i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 2-1 af Verona, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Empoli. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Lazio, som satte sig igennem med 3-0.

Spezia fortsætter pointhøsten.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Spezia i øjeblikket. Mod Sampdoria satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 2-2 mod Salernitana. I sidste runde gik de dog ned med 1-2 mod Fiorentina.

Bologna er bookmakernes favorit til 1.84 på oddset, men i deres nuværende form kunne outsiderne fra Spezia ligne et godt værdi-spil. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.84, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bologna 54% chance for at banke Spezia. En pointdeling betaler 3.70 i gevinst på oddset, hvor imod Spezia udbetaler 4.20 i gevinst på oddset for en sejr.

Bologna v Spezia Indbyrdes historik

Bologna havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i november 2021 i Serie A. Bologna møder Spezia med en historik imellem klubberne, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Bologna og Spezia ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Stadio Renato Dell’Ara.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Marko Arnautovic. Han har vist flaget for Bologna med 6 mål for sæsonen.

Spezia har til gengæld forhåbninger om, at Daniele Verde kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.