Bologna mod SSC Napoli i Serie A runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

SSC Napoli skal teste formen af mod Bologna på mandag, når de mødes i Serie A på Stadio Renato Dell’Ara. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Med en placering som nummer 12 i stillingen har Bologna samlet 27 point efter 20 kampe. På 43 point befinder SSC Napoli sig rangeret som nummer 3 for 20 afviklede kampe.

Bologna har brug for en sejr på mandag for at lukke afstanden til SSC Napoli i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Bologna ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er SSC Napoli ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bologna v SSC Napoli.

 • Bologna tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Bologna har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Bologna i 4 af de seneste 5 kampe
 • SSC Napoli scorede i 27 af deres seneste 29 udekampe
 • SSC Napoli har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste udekampe
 • I 5 af de seneste 6 udekampe SSC Napoli har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod SSC Napoli i 7 af de seneste 9 kampe
 • SSC Napoli har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Bologna har scoret imod i de seneste 17 kampe i træk de har spillet mod SSC Napoli
 • I 15 ud af 17 seneste Bologna kampe mod SSC Napoli var antallet af mål over 2.5
 • Bologna har har ikke vundet i 10 af 12 seneste kampe mod SSC Napoli
 • I 25 ud af 27 seneste Bologna kampe mod SSC Napoli var antallet af mål over 1.5
 • I 6 af de seneste 8 kampe Bologna har spillet mod SSC Napoli har begge hold scoret

Form Bologna mod SSC Napoli

Bologna håber på frisk start.

Bologna har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Juventus tabte de 2-0, hvorefter de vandt 3-0 over Sassuolo. De var tilbage i rendestenen med et 2-1 nederlag mod Cagliari.

SSC Napoli håber på yderligere point til samlingen.

SSC Napoli går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Juventus, før de nedlage Sampdoria med 1-0. Mod Fiorentina blev der delt i porten i en 2-2 kamp.

Bologna v SSC Napoli Indbyrdes historik

SSC Napoli uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod Bologna i Serie A. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 3-0 og 3-1. Ifølge bookmakerne er SSC Napoli favoritter til sejren. Et væddemål på SSC Napoli giver dig netop nu 1.92 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 52% chance for at slå Bologna. Ønsker du at placere dine indsatser på Bologna, kan de spilles til 4.10 på oddset. Bologna går ind til opgøret med en historik mod SSC Napoli, der siger 2-1-7 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Bologna og SSC Napoli bød 8 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Bologna og SSC Napoli ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Stadio Renato Dell’Ara.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Marko Arnautovic. Han har vist flaget for Bologna med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

SSC Napoli har til gengæld forhåbninger om, at Dries Mertens kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.