Delaneys Dortmund skal svare igen

Såvel Borussia Dortmund som Augsburg ligger godt placeret midt i tabellen. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen i 1. Bundesliga, når de står overfor hinanden på Signal Iduna Park den 30. januar i 19. runde i 1. Bundesliga. Borussia Dortmund er placeret som nummer 7 i tabellen med 29 point efter 18 kampe. Augsburg indtager pladsen som nummer 12 i stillingen med 22 point.

Borussia Dortmund kan snige sig ind i top 6 med en sejr i deres kommende kamp. Omvendt håber Augsburg på at skabe noget afstand til nedrykningspladserne i 1. Bundesliga.

B. Dortmund håber på yderligere point til samlingen.

Borussia Dortmund har spillet langt under forventning på det seneste i 1. Bundesliga. Borussia Dortmund spillede 1-1 hjemme mod Mainz 05, for så at tabe 2-1 til Bayer Leverkusen, inden de fik én over snotten af B. M’gladbach, der sejrede 4-2.

En placering i toppen af tabellen, og deltagelse i titelkampen, var et mål for sæsonen for Borussia Dortmund. De kan dog snart blive tvunget til reevaluere målet i 1. Bundesliga.

Borussia Dortmund går ind til kampen på ryggen af en skuffende stime, der siger 2 sejre og 2 nederlag i de seneste 6 kampe på hjemmebane. Opgaven på lørdag lugter dog af en oplagt mulighed for igen at komme på rette spor med en sejr.

Augsburg drømmer om mere.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Augsburg igennem de senere uger. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. Augsburg har i deres foregående tre kampe tabt 2-0 til Werder Bremen, efterfulgt af en smalt 1-0 nederlag mod Bayern München, før de sejrede 2-1 over Union Berlin i den seneste opgave.

De er for gode til at rykke ned, men heller gode nok til at blande sig i medaljestriden. Alt i alt lever Augsburg derfor indtil videre op til forventningerne for sæsonen i 1. Bundesliga.

Augsburg går ind til kampen med 2 sejre i de seneste 6 kampe siden oktober på udebane. En formkurve som får deres kommende kamp ude til at ligne en hård opgave.

B. Dortmund vs Augsburg h2h

Borussia Dortmund trak det korteste strå, da Augsburg vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i 1. Bundesliga. Resultatet var revanche for den 5-3 sejr Borussia Dortmund noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Sejr til Borussia Dortmund gav gevinst fem gange på oddset i deres seneste 10 møder, da de besidder en 5-3-2 historik mod Augsburg.

  • B. Dortmund ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • B. Dortmund har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • B. Dortmund har indkasseret mål i seneste 11 af 13 kampe;
  • Der er scoret imod B. Dortmund i de seneste 11 af 13 kampe;
  • I 6 of 8 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
  • B. Dortmund har scoret i de seneste 8 hjemmebane kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 3.5;
  • Der er scoret imod B. Dortmund i de seneste 4 kampe i træk.
  • Augsburg har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 5 of 7 seneste Augsburg kampe var antal mål UNDER 3.5.

Ifølge bookmakerne er B. Dortmund favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 1.20 på oddset hos Betfair. Bookmakerne vurderer, at B. Dortmund har 83% chance for en sejr mod Augsburg. Er du fristet af et væddemål på Augsburg betaler Bet365 den bedste pris på oddset med 11.00.

Statistics