Borussia Dortmund mod Bochum – Optakt, Spilfiduser, Odds

Borussia Dortmund skal op imod Bochum på Signal Iduna Park på søndag i en spændende Tyskland Bundesliga duel.

Borussia Dortmund går ind til runde 19 som nummer 5 i Tyskland Bundesliga tabellen med 33 point på kontoen. Med 18 runder bag dem har Bochum samlet 20 point, hvilket giver dem en placering som nummer 14 i stillingen.

Borussia Dortmund oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. Borussia Dortmund præsterede flotte to mål pr. kamp, eller sammenlagt 20 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Bochum er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Bochum præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Borussia Dortmund har vundet ni sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Borussia Dortmund scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Bochum kigger på fire sejre, samt otte uafgjorte såvel som seks nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

<!– wp:si/widget { "widgetId": "SingleBetV2", "attrs": {"width":"100%","title":"Borussia Dortmund vs Bochum","verdict":"Vi har forsøgt at tage alt i betragtning, såvel formkurver, de forhåndenværende trupper samt indbyrdes regnskab mellem de to klubber. I dén ligning udgør Borussia Dortmund det bedste væddemål på oddset, når de skal op imod Bochum i deres kommende kamp.”,”compare-providers”:””,”event-id”:”4221902″,”provider”:”leovegas”,”card”:”true”,”bet-key”:”halftime-fulltime:1/1″,”language”:”da”,”acid”:”accumulato_acma10300″}, “alignment”: “center” } –>
  • Borussia Dortmund scorede i 59 af deres seneste 60 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i 37 af deres seneste 38 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste hjemmekampe
  • Borussia Dortmund har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe
  • Bochum har ikke vundet 20 af 22 af deres seneste udekampe
  • Bochum har ikke vundet 16 af 18 af deres seneste udekampe i Tyskland Bundesliga
  • 10 af Bochum’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Bochum i 14 af de seneste 16 udekampe
  • Bochum har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe

Form Borussia Dortmund mod Bochum

Borussia Dortmund ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Mainz 05. Herefter var de oppe imod Darmstadt i en kamp, der sluttede 0-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod FC Köln, som blev nedlagt med 0-4. Borussia Dortmund vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til en uafgjorte og to nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også 12 ind.

Bochum har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 4-0 mod Bayer Leverkusen, hvorefter de opnåede 1-1 mod Werder Bremen. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod VfB Stuttgart. Bochum kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv fire.

Borussia Dortmund noterede sig 17 point efter fem sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 15 mål, men indkasserede også fire selv. Bochum scorede fem mål og indkasserede selv 23 i deres foregående ti opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Tyskland Bundesliga. Dette førte til en sejre og syv point.

Borussia Dortmund vs Bochum – Seneste nyt

Borussia Dortmund kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de den kommende søndag igen skal i kamp. Sebastien Haller og Ramy Bensebaini er ikke til rådighed for Borussia Dortmund-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Niklas Suele, Emre Can, Mats Hummels, Sebastien Haller, Karim Adeyemi, Julian Ryerson, Felix Nmecha, Julien Duranville og Julien Duranville er blandt de ni spillere, som mangler for Borussia Dortmund den kommende søndag.

Bochum må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele ni har skavanker af varierende art. Bernardo og Takuma Asano har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Bochum-kamp på grund af karantæne.

Mohammed Tolba, Danilo Soares, Keven Schlotterbeck, Kevin Stoeger, Mats Pannewig, Keven Schlotterbeck, Jordi Osei-Tutu og Michael Esser bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bochum, når de drager til Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund mod Bochum – indbyrdes historik

Bochum har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 11 indbyrdes opgør mod Borussia Dortmund. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Borussia Dortmund og Bochum senest mødte hinanden i Tyskland Bundesliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Signal Iduna Park. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Borussia Dortmund vandt to af de seneste to opgør, mens Bochum vandt fire af de foregående ti kampe.

Borussia Dortmund scorede mindst én gang i de seneste 17 indbyrdes opgør mod Bochum i Tyskland Bundesliga. Begge hold scorede i syv af de seneste ti kampe mellem Borussia Dortmund og Bochum.

Borussia Dortmund mod Bochum Spiltips

Goncalo Paciencia virker til at være i anstændig form for Bochum, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Tyskland Bundesliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Borussia Dortmund, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Donyell Malen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

Borussia Dortmund høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led to nederlag i denne serie. Bochum sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fem nederlag. Bochum scorede kampens første mål beskedne to gange i deres seneste 10 udekampe. Borussia Dortmund var først på pletten i syv af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Borussia Dortmund har et gennemsnit på 2.1 mål i de opgør, har Bochum et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst tre gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Borussia Dortmunds seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Bochum spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.