Borussia Dortmund mod Freiburg – Optakt, Spilfiduser, Odds

Borussia Dortmund tager på hjemmebanen Signal Iduna Park imod Freiburg, der kommer forbi den kommende fredag til et opgør i Tyskland Bundesliga.

Borussia Dortmund er placeret som nummer 4 i tabellen i Tyskland Bundesliga, da de indtil videre har opnået 37 point til samlingen. Freiburg har opnået 28 point, hvilket placerer dem som nummer 7 efter 20 runder.

Borussia Dortmund har før opgøret den kommende fredag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 11 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Freiburg er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens Freiburg præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

Borussia Dortmund er noteret for ti sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson. Borussia Dortmund tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Freiburg kigger på otte sejre, samt fire uafgjorte såvel som otte nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • Borussia Dortmund scorede i 60 af deres seneste 61 hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i 38 af deres seneste 40 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste hjemmekampe
  • Borussia Dortmund har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe i Tyskland Bundesliga
  • Borussia Dortmund scorede i 29 af deres seneste 31 hjemmekampe
  • Freiburg scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Freiburg scorede i 11 af deres seneste 12 kampe i Tyskland Bundesliga
  • I de seneste 3 udekampe i træk Freiburg har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 Freiburg udekampe , har summen af mål været over 3.5
  • I 4 af de seneste 5 kampe Freiburg har spillet, har begge hold scoret

Form Borussia Dortmund mod Freiburg

Borussia Dortmund er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-4 og 3-1 over FC Köln samt Bochum. Serien blev dog bremset mod FC Heidenheim i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Borussia Dortmund præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede 11 mål.

Freiburg har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Hoffenheim satte de sig igennem med 3-2, før Werder Bremen viste sig for stærke og sejrede 3-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Freiburg gik ned 1-3 mod VfB Stuttgart. I deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga vandt Freiburg to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede syv mål.

Borussia Dortmund har opnået 11 point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i Tyskland Bundesliga. De vandt tre kampe med en score på 15 mål for og 16 imod. Freiburg opnåede nul sejre og en point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fem gange i disse kampe, men lukkede også selv 20 ind.

Borussia Dortmund vs Freiburg – Seneste nyt

Borussia Dortmund kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de på fredag igen skal i kamp. Jadon Sancho får en fridag fra Borussia Dortmund-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Jadon Sancho, Marco Reus, Julian Brandt, Gregor Kobel, Sebastien Haller, Karim Adeyemi, Julian Ryerson, Felix Nmecha, Julien Duranville og Julien Duranville er alle ude af truppen, som Borussia Dortmund tager imod Freiburg med på Signal Iduna Park.

Freiburg må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Tyskland Bundesliga, da hele ti har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Freiburg-truppen, er Merlin Roehl i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kenneth Schmidt, Michael Gregoritsch, Max Rosenfelder og Daniel-Kofi Kyereh, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund mod Freiburg – indbyrdes historik

Borussia Dortmund har gjort rent bord de sidste 5 gange de har spillet hjemme i Signal Iduna Park mod Freiburg. Borussia Dortmund ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 5-1 og 4-2 i deres seneste to opgør mod Freiburg. Borussia Dortmund har generelt overtaget mod Freiburg,, og kan fremvise en nydelig 7-1-2 historik før deres næste interne duel. Bookmakernes bedste odds for en hjemmesejr er 1.53.

Freiburg scorede i deres seneste 6 opgør mod Borussia Dortmund i Tyskland Bundesliga. I syv af de tidligere ti kampe mellem Borussia Dortmund og Freiburg scorede begge hold.

Borussia Dortmund mod Freiburg Spiltips

Niclas Fuellkrug har fire mål i seks Tyskland Bundesliga kampe for Borussia Dortmund, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Freiburg. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Lucas Hoeler, der har banket tre mål ind i Tyskland Bundesliga.

Borussia Dortmund vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fire gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Freiburg vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf nul sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for Borussia Dortmund på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Freiburgs seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i ni kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Borussia Dortmund opererer med et snit på tre mål i disse dueller, mens Freiburg ligger på 1.1 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Borussia Dortmunds sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Freiburg spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.