Delaneys Dortmund skal fortsætte fremgangen mod Hertha

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Hertha Berlin lørdag den 13. marts kl. 18:30 på Signal Iduna Park i 1. Bundesliga. Alt andet end hjemmesejr til Borussia Dortmund vil være en overraskelse. Borussia Dortmund er placeret nummer 6 i stillingen med 39 point for 24 kampe, og 18 point bagefter efter 24 kampe ligger Hertha Berlin nummer 15.

B. Dortmund fortsætter pointhøsten.

Borussia Dortmund går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Borussia Dortmund sikrede sig en 1-0 sejr mod B. M’gladbach, hvorefter de led et 4-2 nederlag mod Bayern München, inden de endte med 2-2 mod Sevilla i Champions League i deres foregående tre kampe.

Med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden januar har formen hjemme været godkendt for Borussia Dortmund på det sidste. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr på lørdag.

Hertha Berlin fortsat skidt kørende.

De drog et lettelsens suk i omklædningsrummet hos Hertha Berlin i sidste runde, da de endelig igen formåede at vinde en fodboldkamp. Hertha Berlin blev smadret af RB Leipzig i et 3-0 nederlag, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod Wolfsburg, inden de besejrede Augsburg 2-1 i deres foregående tre kampe.

Efter en serie af elendige præstationer på udebane i denne sæson – 4 nederlag i de seneste 6 kampe – skal Hertha Berlin passe på ikke at blive massakreret på lørdag.

B. Dortmund vs Hertha Berlin h2h

Head-2-Head

Borussia Dortmund vandt 5-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Olympiastadion i november 2020 i 1. Bundesliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Med 5 sejre i 10 kampe i 1. Bundesliga sætter Borussia Dortmund næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder Hertha Berlin.

  • B. Dortmund er ubesejret i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • B. Dortmund har scoret i seneste 24 af 26 kampe;
  • I 12 of 14 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 8 seneste B. Dortmund kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • Hertha Berlin ikke vundet i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Hertha Berlin har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Hertha Berlin har indkasseret mål i de seneste 8 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Hertha Berlin kampe var antal mål UNDER 3.5.