Danskermøde i Dortmund når Skov gæster Delaney

Såvel Borussia Dortmund som Hoffenheim ligger godt placeret midt i tabellen i 1. Bundesliga. Med dén tryghed i ryggen kan begge roligt gå efter at forbedre positionen, når de står overfor hinanden den kommende lørdag. Borussia Dortmund ligger nummer 6 i stillingen med 32 point efter 20 kampe. 10 point efter for 20 kampe finder man Hoffenheim på en placering som nummer 12.

Sæsonen er indtil videre ikke helt forløbet, som Borussia Dortmund på forhånd havde hverken håbet eller forestillet sig. Tre point mod Hoffenheim kan dog vise sig at være dén løftestang, der synes behov for.

Borussia Dortmund drømmer om at stoppe ringe stime.

Borussia Dortmund ankommer til kampen på lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe tilspillede Borussia Dortmund sig en en 3-1 sejr over Augsburg, hvorefter de tog en 3-2 sejr mod Paderborn i pokalturneringen efter forlænget spilletid, for senest at lide et 2-1 nederlag mod Freiburg.

En placering i toppen af tabellen, og deltagelse i titelkampen, var et mål for sæsonen for Borussia Dortmund. De kan dog snart blive tvunget til reevaluere målet i 1. Bundesliga.

Borussia Dortmund har leveret som forventet med 3 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden december. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point på lørdag.

Hoffenheim fortsat skidt kørende.

Hoffenheim går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe udspillede Hoffenheim FC Köln i en 3-0 sejr, før de led et 4-1 nederlag mod Bayern München for så senest at præstere et 3-1 nederlag mod Eintracht Frankfurt.

Hoffenheim har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

Hoffenheim kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 udekampe siden december med ind til deres kommende kamp. Selv ude ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Hoffenheim.

B. Dortmund vs Hoffenheim h2h

Hoffenheim trak det korteste strå, da Borussia Dortmund vandt en 1-0 sejr i deres seneste møde i 1. Bundesliga. Resultatet var revanche for den 4-0 sejr Hoffenheim noterede sig i den omvendte kamp. De seneste dueller mellem de to var profitable på oddset, hvis man havde væddede sine penge på begge hold til at score. Ikke færre end 8 af de foregående 10 kampe bød på mål fra begge parter. Borussia Dortmund går ind til opgøret med en historik mod Hoffenheim, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga.

 • B. Dortmund er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
 • B. Dortmund har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
 • B. Dortmund har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
 • Der er scoret imod B. Dortmund i de seneste 13 af 15 kampe;
 • I 8 of 10 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
 • B. Dortmund har scoret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk;
 • B. Dortmund har indkasseret mål i de seneste 6 kampe i træk;
 • Der er scoret imod B. Dortmund i de seneste 6 kampe i træk;
 • I 4 seneste B. Dortmund kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
 • I 2 of 4 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 3.5.
 • I 9 of 11 seneste Hoffenheim kampe var antal mål OVER 2.5;
 • Hoffenheim har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
 • I 4 seneste Hoffenheim kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
 • I 5 seneste Hoffenheim udebane kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
 • I 2 of 4 seneste Hoffenheim kampe var antal mål OVER 3.5.

B. Dortmund er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 1.47 på oddset for en hjemmesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver B. Dortmund 68% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 4.75 på oddset, hvorimod Hoffenheim giver 6.50 gange pengene retur.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 1.30 på oddset, hvilket svarer til 77% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 3.20 på oddset.

Statistics