Borussia Dortmund mod Manchester City Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Borussia Dortmund skal op imod Manchester City den kommende tirsdag i en duel på Signal Iduna Park. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Med 7 point for deres første fire kampe i Champions League turneringen, har Borussia Dortmund stadig en god chance for at nå næste runde. De skal sandsynligvis vinde her i femte runde for at tage førstepladsen, men uafgjort giver også en god position i forhold til at gå videre.

Borussia Dortmund har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Manchester City rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 7 gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 7 clean sheets.

Borussia Dortmund mod Manchester City Optakt

Borussia Dortmund har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-0 til Union Berlin. De svarede stærkt igen mod Hannover 96, som blev slået 0-2, før de sejrede 5-0 over VfB Stuttgart. Borussia Dortmund vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 1 uafgjorte og 2 nederlag. De scorede 12mål, men lukkede også 6 ind.

Manchester City har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med F.C. København sluttede 0-0, hvorpå et 1-0 nederlag mod Liverpool fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Brighton blev nedlagt med 3-1. I deres seneste seks udekampe i Champions League vandt Manchester City to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 5 og scorede 11 mål.

Vi forventer ikke, at Borussia Dortmund formår at overraske, når de træder an imod Manchester City, så to-tallet bliver vores udgangspunkt. Det kunne desuden ligne en kamp med masser af mål undervejs mod en udesejr, og en kombination af de to ser fristende ud.

Facts og finurligheder for Borussia Dortmund v Manchester City.

 • B. Dortmund scorede i 52 af deres seneste 54 kampe
 • B. Dortmund scorede i 50 af deres seneste 52 hjemmekampe
 • I de seneste 4 kampe i træk B. Dortmund har spillet, har begge hold scoret
 • B. Dortmund har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod B. Dortmund i 6 af de seneste 7 kampe
 • Manchester City har ikke tabt deres seneste 14 kampe
 • Manchester City har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste udekampe
 • Manchester City scorede i 30 af deres seneste 32 kampe
 • Manchester City scorede i 14 af deres seneste 16 udekampe
 • Manchester City vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk B. Dortmund har spillet mod Manchester City har begge hold scoret
 • I de seneste 5 B. Dortmund kampe mod Manchester City var summen af mål under 3.5
 • B. Dortmund har tabte i de 3 seneste kampe i træk mod Manchester City
 • I de seneste 3 B. Dortmund kampe mod Manchester City var summen af mål over 2.5
 • B. Dortmund har scorede i de seneste 5 kampe i træk de har spillet mod Manchester City

Borussia Dortmund vs Manchester City – Seneste nyt

Borussia Dortmund kan i værste fald risikere at have hele 8 spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp.

Nico Schlotterbeck, Donyell Malen, Thomas Meunier, Marco Reus, Jamie Bynoe-Gittens, Mateu Morey, Mahmoud Dahoud og Sebastien Haller er alle ude af truppen, som Borussia Dortmund tager imod Manchester City med på Signal Iduna Park.

Manchester City har en næsten fuld trup til rådighed den kommende tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Kyle Walker og Kalvin Phillips bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til Signal Iduna Park.

Borussia Dortmund mod Manchester City – indbyrdes historik

Med sejre på 2-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Borussia Dortmund ser Manchester City uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. På trods af en 2-1 sejr til Manchester City i deres seneste møde, har de foregående 8 opgør mellem de to klubber været rimeligt jævnbyrdige. Borussia Dortmund vandt 3 kampe og Manchester City vandt 4 opgør.

I de seneste 8 indbyrdes opgør mellem Borussia Dortmund og Manchester City fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

Borussia Dortmund mod Manchester City Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Erling Braut Haaland været på tavlen 5 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen den kommende tirsdag, skyldes det, at Manchester City håber, at han kan bygge på mod Borussia Dortmund. Sidstnævnte håber til gengæld på Jude Bellingham til at videreføre den form, som har bragt ham 4 mål i hans seneste seks kampe.

Borussia Dortmund var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 2 nederlag i denne serie. Manchester City sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 4 gange og led 2 nederlag. Manchester City holdt modstanderen fra scoring i 5 af deres seneste 10 udekampe. Hjemmeholdet Borussia Dortmund formåede at holde rent mål 5 gange i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 8 kampe mellem disse to hold. Borussia Dortmund præsterede et gennemsnit på 1.91 mål, mens Manchester City snittede 1.89 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Borussia Dortmunds seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.8 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 7 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.8 mål i disse kampe.