Borussia Dortmund mod Paris SG – Kamp Forhåndsvisning, Tips, Odds

Borussia Dortmund byder velkommen til Paris SG, når de skal op imod hinanden på Signal Iduna Park til en spændende kamp i på onsdag. Det er en af de sidste 16 kampe, der afslutter gruppespillet i Champions League i denne omgang.

Med ti point indsamlet for deres første fem kampe i gruppespillet af Champions League har Borussia Dortmund allerede sikret videre adgang til næste runde. Spørgsmålet er, om de også formår at gå videre på gruppens førsteplads.

Med syv point på kontoen for deres første fem Champions League kampe har Paris SG kikkerten rettet mod videre adgang fra gruppespillet. Det kræver dog en sejr her i sjette runde.

Det er ikke sådan, at Borussia Dortmund ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ni mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig syv mål imod, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Paris SG har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på onsdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 14 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

 • Borussia Dortmund har ikke tabt 32 af 34 af deres seneste hjemmekampe
 • Borussia Dortmund scorede i 23 af deres seneste 25 hjemmekampe
 • Borussia Dortmund har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
 • Borussia Dortmund scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Borussia Dortmund har spillet, har begge hold scoret
 • Paris SG scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
 • Paris SG var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
 • Paris SG scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
 • 9 af Paris SG’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
 • Paris SG har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 3 Borussia Dortmund kampe mod Paris SG var summen af mål under 3.5
 • Borussia Dortmund har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Paris SG

Odds til kampen mellem Borussia Dortmund og Paris SG leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Borussia Dortmund (3.80) | Uafgjort (3.75) | Paris SG (1.85)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.25) | Over 2.5 (1.61)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.25) | BTTS Nej (1.57)

Brug for lidt ekstra midler til Borussia Dortmund mod Paris SG? Få et risikofrit væddemål her

Borussia Dortmund vs Paris SG – Seneste nyt

Borussia Dortmund kan i værste fald risikere at have hele otte spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp. Mats Hummels behøver ikke klæde om, når Borussia Dortmund næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Julian Ryerson, Youssoufa Moukoko, Marius Wolf, Marcel Sabitzer, Sebastien Haller, Felix Nmecha, Julien Duranville og Julien Duranville er alle ude af truppen, som Borussia Dortmund tager imod Paris SG med på Signal Iduna Park.

Paris SG må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele otte har skavanker af varierende art. Gianluigi Donnarumma, Ousmane Dembele, Achraf Hakimi, Randal Kolo Muani og Layvin Kurzawa er ikke tilgængelige for Paris SG den kommende onsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Fabian Ruiz, Keylor Navas, Alexandre Letellier, Sergio Rico, Nuno Mendes og Presnel Kimpembe bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Paris SG, når de drager til Signal Iduna Park.

Lineup Borussia Dortmund vs Paris SG

Form Borussia Dortmund mod Paris SG

Borussia Dortmund har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Bayer Leverkusen, hvorefter de mod VfB Stuttgart tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod RB Leipzig, der vandt 2-3.

Paris SG er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Newcastle, før de bankede Le Havre med 0-2. Senest blev Nantes nedlagt i en 2-1 sejr. Paris SG er i top tre, når det kommer til at scorede mål udebane i Champions League i denne sæson. De har hakket to kugler i kassen, mens de også indkasserede seks frem til nu.

Borussia Dortmund mod Paris SG – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Paris SG sig en 2-0 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat på onsdag? Borussia Dortmund går ind til deres kamp mod Paris SG på Signal Iduna Park med en indbyrdes historik for deres tidligere fem opgørs, der siger 1-2-2.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i to af de seneste fem kampe mellem Borussia Dortmund og Paris SG.

Borussia Dortmund var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også to nederlag i denne serie. Paris SG sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led to nederlag. Paris SG præsterede tre sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Borussia Dortmund mod Paris SG – Hold øje med…

Med bare ét mål i Champions League på det seneste er Marco Reus ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Paris SG sætter deres lid til, at Kylian Mbappe kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i Champions League.