Borussia Dortmund mod Paris SG – Optakt, Spilfiduser, Odds

Paris SG rejser til et opgør mod Borussia Dortmund på Signal Iduna Park på onsdag til den første af to kampe i Semi Finals-finalen i Champions League.

Borussia Dortmund formåede at kæmpe sig gennem runden Quarter Finals mod Atletico Madrid, selvom de tabte det første ben. En sejr i det andet ben sendte Borussia Dortmund til næste runde med et samlet resultat på 5-4. Paris SG præsterede et stærkt comeback i Quarter Finals-finalen mod Barcelona. Efter at have tabt den første kamp, fremtvang Paris SG en stor nok sejr i returopgøret til at give et samlet 6-4 resultat.

Bookmakere forudsiger Paris SG til at vinde det første opgør på Signal Iduna Park, hvortil de er kommet efter at have slået Barcelona i sidste runde. De gæster Borussia Dortmund den kommende onsdag, hvilket ser ud til at være en tæt kamp, da de synes rimeligt jævnbyrdige. Borussia Dortmund har fordelen af et støjende publikum i ryggen, som kan vise sig at være afgørende.

Borussia Dortmund kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv ni mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Paris SG har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende onsdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 13 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

 • Borussia Dortmund har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe i Champions League
 • Borussia Dortmund scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
 • 13 af Borussia Dortmund’s seneste 15 kampe i Champions League havde under 3.5 mål
 • Borussia Dortmund scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe i Champions League
 • Borussia Dortmund scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Paris SG har ikke tabt 33 af 35 af deres seneste kampe
 • Paris SG scorede i 35 af deres seneste 36 kampe
 • I 16 af de seneste 18 udekampe Paris SG har spillet i Champions League, har begge hold scoret
 • Paris SG scorede i 35 af deres seneste 37 udekampe i Champions League
 • Paris SG har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 6 Borussia Dortmund kampe mod Paris SG var summen af mål under 3.5
 • I de seneste 3 hjemmekampe i træk Borussia Dortmund har spillet mod Paris SG har begge hold scoret
 • I 5 ud af 6 seneste Borussia Dortmund kampe mod Paris SG var antallet af mål under 2.5
 • I de seneste 3 Borussia Dortmund kampe mod Paris SG i Champions League var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 4 Borussia Dortmund kampe mod Paris SG i Champions League var summen af mål under 3.5

Odds til kampen mellem Borussia Dortmund og Paris SG leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Borussia Dortmund (2.70) | Uafgjort (3.60) | Paris SG (2.40)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.50) | Over 2.5 (1.53)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.63) | BTTS Nej (1.44)

Brug for lidt ekstra midler til Borussia Dortmund mod Paris SG? Få et risikofrit væddemål her

Borussia Dortmund vs Paris SG – Seneste nyt

Borussia Dortmund kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Paris SG på onsdag. Jadon Sancho, Emre Can og Ian Maatsen er ikke til rådighed for Borussia Dortmund-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Ramy Bensebaini, Felix Nmecha og Julien Duranville er alle ude af truppen, som Borussia Dortmund tager imod Paris SG med på Signal Iduna Park.

Paris SG må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele tre har skavanker af varierende art. Ousmane Dembele, Achraf Hakimi, Randal Kolo Muani og Layvin Kurzawa har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Paris SG-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Layvin Kurzawa, Milan Skriniar, Sergio Rico, Nuno Mendes og Presnel Kimpembe, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Signal Iduna Park.

Lineup Borussia Dortmund vs Paris SG

Form Borussia Dortmund mod Paris SG

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Borussia Dortmund i øjeblikket. Mod Atletico Madrid satte de sig igennem i en 4-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Bayer Leverkusen. I sidste runde gik de dog ned med 4-1 mod RB Leipzig.

Paris SG er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 1-4 over Lyon samt Lorient. Serien blev dog bremset mod Le Havre i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 3-3.

Borussia Dortmund mod Paris SG – indbyrdes historik

Paris SG formåede at forblive ubesejrede mod Borussia Dortmund i de seneste 3 møder. Som et resultat heraf, siger deres seneste indbyrdes historik mod Borussia Dortmund nu 1-3-2.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i tre af de seneste seks kampe mellem Borussia Dortmund og Paris SG.

Borussia Dortmund høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Paris SG sikrede sig ni sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt nul nederlag. Borussia Dortmund præsterede at åbne scoringen ikke færre end seks gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Paris SG præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i syv af deres seneste 10 udekampe.

Borussia Dortmund mod Paris SG – Hold øje med…

Hold godt øje med Marco Reus, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Borussia Dortmund. For gæsterne præsterede Kylian Mbappe seks mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.