Borussia Dortmund mod Real Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Borussia Dortmund har før kampen den kommende lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede syv mål. Det er lig med 0.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent fem gange.

Real Madrid kommer med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de 13 mål ind, eller 1.3 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent to gange.

 • 15 af Borussia Dortmund’s seneste 17 kampe i Champions League havde under 3.5 mål
 • Borussia Dortmund scorede i deres seneste 10 kampe i Champions League
 • Borussia Dortmund scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
 • Borussia Dortmund har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe i Champions League
 • Borussia Dortmund vandt deres seneste 3 kampe i Champions League
 • Real Madrid har ikke tabt 43 af 44 af deres seneste kampe
 • Real Madrid scorede i deres seneste 36 kampe
 • Real Madrid scorede i 35 af deres seneste 37 kampe i Champions League
 • Real Madrid har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste kampe i Champions League
 • I 9 af de seneste 11 kampe Real Madrid har spillet i Champions League, har begge hold scoret
 • I 9 ud af 11 seneste Borussia Dortmund kampe mod Real Madrid var antallet af mål over 2.5
 • I 8 ud af 10 seneste Borussia Dortmund kampe mod Real Madrid i Champions League var antallet af mål over 2.5
 • Borussia Dortmund har scoret imod i 12 af de senest 13 kampe mod Real Madrid
 • I de seneste 4 kampe i træk Borussia Dortmund har spillet mod Real Madrid i Champions League har begge hold scoret
 • I de seneste 4 Borussia Dortmund kampe mod Real Madrid i Champions League var summen af mål over 3.5

Odds til kampen mellem Borussia Dortmund og Real Madrid leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Borussia Dortmund (4.75) | Uafgjort (4.20) | Real Madrid (1.65)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.10) | Over 2.5 (1.73)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.05) | BTTS Nej (1.70)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

Borussia Dortmund vs Real Madrid – Seneste nyt

Borussia Dortmund kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Real Madrid. Jadon Sancho behøver ikke klæde om, når Borussia Dortmund næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Ramy Bensebaini, Felix Nmecha og Julien Duranville er alle ude af truppen, som Borussia Dortmund tager imod Real Madrid med på Wembley.

Real Madrid må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele tre har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Real Madrid-truppen, er Daniel Carvajal i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jude Bellingham, Antonio Rüdiger, Vinicius Junior, David Alaba, Eder Militao og Thibaut Courtois, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Wembley.

Lineup Borussia Dortmund vs Real Madrid

Form Borussia Dortmund mod Real Madrid

Borussia Dortmund har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Paris SG med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Mainz 05. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over Darmstadt.

Real Madrid har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Deportivo Alaves med 5-0 før de lod sig nøje med det ene point i en 4-4 kamp mod Villarreal. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Real Betis.

Borussia Dortmund mod Real Madrid – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Real Madrid sig en 3-2 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende lørdag? Når Borussia Dortmund går ind til kampen mod Real Madrid på Wembley, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 3-3-4 i deres tidligere ti opgørs.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af de seneste ti kampe mellem Borussia Dortmund og Real Madrid.

Borussia Dortmund var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også to nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i fem af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fem gange og led nul nederlag. Real Madrid præsterede fire sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Borussia Dortmund mod Real Madrid – Hold øje med…

Med to mål i de seneste seks kampe har Niclas Fuellkrug været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Real Madrid. Hos gæsterne går Vinicius Junior efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.