Borussia Dortmund mod Wolfsburg i 1. Bundesliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Borussia Dortmund skal teste formen af mod Wolfsburg den kommende lørdag, når de mødes i 1. Bundesliga på Signal Iduna Park. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Efter 29 kampe afviklet er Borussia Dortmund placeret nummer 2 i stillingen med 60 point. Der er 26 points forskel til Wolfsburg, der som nummer 13 har samlet 34 point sammen.

Wolfsburg går ind til kampen mod Borussia Dortmund på lørdag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 1. Bundesliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Borussia Dortmund oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp på lørdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Borussia Dortmund præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i 5 af dem.

Wolfsburg kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Borussia Dortmund v Wolfsburg.

Form Borussia Dortmund mod Wolfsburg

Borussia Dortmund drømmer om mere.

B. Dortmund har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Koln sluttede 1-1, hvorpå et 4-1 nederlag mod RB Leipzig fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da VfB Stuttgart blev nedlagt med 2-0.

Wolfsburg drømmer om mere.

Wolfsburg har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af Bayer Leverkusen. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-0 til Augsburg, for så at svare igen med en 4-0 sejr over Arminia Bielefeld.

Borussia Dortmund vs Wolfsburg – Seneste nyt Borussia Dortmund kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Wolfsburg på lørdag. Giovanni Reyna, Marius Wolf, Thomas Meunier, Erling Braut Haaland, Mateu Morey og Marcel Schmelzer er alle ude af truppen, som Borussia Dortmund tager imod Wolfsburg med på Signal Iduna Park. I værste fald må Wolfsburg finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i 1. Bundesliga. Blandt de 5 spillere, som må se til fra sidelinjen, er navne som Micky van de Ven, Lukas Nmecha, Paulo Silva, Xaver Schlager og William.

Borussia Dortmund v Wolfsburg Indbyrdes historik

Borussia Dortmund havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i November 2021 i 1. Bundesliga. Borussia Dortmund møder Wolfsburg med en historik imellem klubberne, der siger 9-1-0 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Borussia Dortmund og Wolfsburg var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor Borussia Dortmund og Wolfsburg ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Signal Iduna Park.

Der var under 2.5 mål i 4 times af de forgange 10 encounters dueller mellem de to klubber her. Mens Borussia Dortmund har et gennemsnit på 2.1 goals mål i de opgør, har Wolfsburg et snit på 0.1 goals, og begge hold til ikke at score gav gevinst 9 times gange.

Borussia Dortmund mod Wolfsburg – Hold øje med…

På trods af blot 2 mål i sine seneste seks kampe for Borussia Dortmund, har Julian Brandt været stærkt kørende i denne sæson med 7 mål på kontoen. Han kommer stærkt motiveret ind til mødet med Wolfsburg, og ligner et solidt spil på en målscorer på oddset på lørdag.