Borussia Dortmund vs Chelsea – Spilfiduser, Optakt og Odds

Borussia Dortmund møder Chelsea med kickoff kl. den kommende onsdag på Signal Iduna Park. Det er første af to opgør i deres 1/8-finale i Champions League.

Det var alt eller intet for Borussia Dortmund under gruppefasen, hvor de betragter sig selv som ret heldige for at slutte på andenpladsen. Få hold overlever at tabe tre gange, men tre sejre vejede op for deres mangler.

En enkelt nederlag i gruppespillet viste sig blot at være et bump på vejen mod førstepladsen for Chelsea. Af de seks gruppekampe vandt de fire og opnåede 13 point, hvilket viste sig nok til at holde eventuelle udfordrere bag sig.

Efter en middelmådig gruppespilsfase vil Borussia Dortmund være fuldt opmærksomme på, at de skal spille bedre for at sikre deltagelse i næste omgang. For sløset forsvar vil ikke gå ubønhørt hen over for en kvalitetsmodstander som Chelsea.

Chelsea håbe på at udvide deres indtil videre gode stime i Champions League til også at gælde kvartfinalen som minimum. De præsterede stærkt i gruppespillet, men afgav dog også fem point undervejs. Sådanne dyk i præstationerne vil være kostbare på dette tidspunkt af turneringen.

Borussia Dortmund v Chelsea statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Borussia Dortmund spilles til 2.50, mens bedste odds på uafgjort er 3.40. Endelig kaster en udesejr til Chelsea 2.63 af sig på oddset.

Borussia Dortmund ankommer til deres næste Champions League kamp i forrygende målform med intet mindre end 1.7 kasser i snit i deres seneste ti kampe. De scorede i alt 17 gange, mens de også indkasserede 15. Det er i gennemsnit 1.5 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur tre gange.

Chelsea vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 18 gange i deres seneste ti opgør, eller 1.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede ti mål ind i de kampe, lig med et snit på en pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

  • B. Dortmund var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med over 5.5 mål
  • I de seneste 3 B. Dortmund hjemmekampe, har summen af mål været over 5.5
  • B. Dortmund var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med over 4.5 mål
  • B. Dortmund var i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 3.5 mål
  • B. Dortmund var i vandt 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 5.5
  • 25 af Chelsea’s seneste 27 kampe havde under 3.5 mål
  • 14 af Chelsea’s seneste 16 udekampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Chelsea’s seneste 11 kampe havde under 2.5 mål
  • Chelsea har ikke vundet deres seneste 7 udekampe
  • Chelsea har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe

Mangler du en bookmaker til Borussia Dortmund vs Chelsea? Få et risikofri bet her.

Borussia Dortmund vs Chelsea – Seneste nyt

Borussia Dortmund kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp.

Emre Can, Thomas Meunier, Mats Hummels, Anthony Modeste, Marius Wolf, Tom Rothe, Abdoulaye Kamara, Mateu Morey og Sebastien Haller er blandt de ni spillere, som mangler for Borussia Dortmund på onsdag.

Chelsea må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele ni har skavanker af varierende art.

Pierre-Emerick Aubameyang, Edouard Mendy, Raheem Sterling, Christian Pulisic, Armando Broja, Ruben Loftus-Cheek, Ben Chilwell, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Signal Iduna Park.

Lineup B. Dortmund vs Chelsea

Form Borussia Dortmund mod Chelsea

Borussia Dortmund er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Freiburg nedlagt 5-1, hvorefter det blev 1-2 mod Bochum. Senest måtte også Werder Bremen bøje sig i et 0-2 nederlag.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Chelsea på udkig efter en sejr. Mod Liverpool spillede de 0-0, før de også delte point med Fulham i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod West Ham.

Borussia Dortmund mod Chelsea – indbyrdes historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Borussia Dortmund spilles til 2.50, mens bedste odds på uafgjort er 3.40. Endelig kaster en udesejr til Chelsea 2.63 af sig på oddset.

Borussia Dortmund var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Chelsea sejrede i en af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led fem nederlag. Borussia Dortmund præsterede tre sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Signal Iduna Park.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Julian Brandt. Han har vist flaget for Borussia Dortmund med seks mål for sæsonen og stod desuden for tre i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Chelsea har til gengæld forhåbninger om, at Kalidou Koulibaly kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for fem mål i alle turneringer indtil videre, samt en i de seneste seks.