Ingen gaver til Bremen hos Borussia

Begge parter går ind til kampen den 19. tirsdag kl. 18:30 på Borussia-Park på en placering i midten af tabellen. Derfra vil begge have sigtekornet rettet imod en højere placering i 1. Bundesliga. Gladbach indtager en 7. plads med 24 point efter 15 kampe. Werder Bremen har 18 point og er på en 12. plads i tabellen.

B. M’gladbach kan snige sig ind i top 6 med en sejr i deres kommende kamp. Omvendt håber Werder Bremen på at skabe noget afstand til nedrykningspladserne i 1. Bundesliga.

B. M’gladbach håber på yderligere point til samlingen.

B. M’gladbach har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Forstået således, at resultaterne har været mere eller mindre som forventede i de seneste ugers 1. Bundesliga. B.M. Gladbach har i deres seneste kampe vundet en smal 1-0 over Arminia Bielefeld, før de vandt en brillant sejr over Bayern München med 3-2. Senest blev det 2-2 ude mod VfB Stuttgart.

De fleste anså B.M. Gladbach som medalje-kandidater, og det er slet ikke for sent at slutte sig til top tre endnu. Specielt ikke hvis den seneste tids form kan vedligeholdes.

Formkurven har været godkendt uden at være prangende for B.M. Gladbach hjemme de senere uger. De synes dog at have en god mulighed for tre point på tirsdag.

Werder Bremen fortsætter pointhøsten.

Werder Bremen går ind til kampen i håbet om et positivt resultat. Werder Bremen har i deres seneste tre kampe tabt 2-0 mod Union Berlin, hvorefter de spillede 1-1 mod Bayer Leverkusen. Endelig sejrede de 2-0 over Augsburg i den seneste opgave.

De er for gode til at rykke ned, men heller gode nok til at blande sig i medaljestriden. Alt i alt lever Werder Bremen derfor indtil videre op til forventningerne for sæsonen i 1. Bundesliga.

En række stærke præstationer på udebane har set Werder Bremen tage 2 sejre i de seneste 6 kampe siden november. De vil helt klart gå ind til opgøret den kommende tirsdag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

B. M’gladbach vs Werder Bremen h2h

Man skulle have spillet uafgjort på oddset den 26. maj 20, da B. M’gladbach senest mødte Werder Bremen i 1. Bundesliga. Begge parter var i besiddelse af vådt krudt på dagen og leverede en trist 0-0. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 opgør mellem klubberne i 1. Bundesliga har B. M’gladbach generelt været dominerende, og kan fremvise en sejrshistorik mod Werder Bremen på 60% .

  • B. M’gladbach har scoret i seneste 19 af 21 kampe;
  • B. M’gladbach har scoret i seneste 24 hjemmebane kampe i træk;
  • B. M’gladbach har scoret imod i seneste 15 af 17 kampe;
  • I de seneste 5 of 7 B. M’gladbach kampe var summen af mål OVER 2.5.
  • Werder Bremen har scoret imod i seneste 19 af 21 kampe;
  • Werder Bremen har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I de seneste 4 of 6 Werder Bremen kampe var summen af mål UNDER 3.5;
  • I de seneste 3 Werder Bremen kampe i træk tk var summen af mål UNDER 3.5.

Statistics