Borussia Mönchengladbach mod FC Koln i 1. Bundesliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Begge klubbers placering i midten af 1. Bundesliga antyder en jævnbyrdig kamp, når Borussia Mönchengladbach på Borussia-Park får besøg af FC Koln.

Borussia Mönchengladbach er placeret som nummer 11 i tabellen med 37 point efter 29 kampe. FC Koln ligger på en placering som nummer 8 i stillingen med 43 point ovenpå deres 29 opgør.

FC Koln er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 1. Bundesliga, når de skal op imod Borussia Mönchengladbach på lørdag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Borussia Mönchengladbach har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 17 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Hvad målscoring angår, er FC Koln ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Borussia Mönchengladbach v FC Koln.

Form Borussia Mönchengladbach mod FC Koln

Borussia Mönchengladbach bøjer sig ikke

B. M’gladbach virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Hertha Berlin, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 1-1 mod Mainz 05, hvorpå Greuther Fuerth blev besejret 2-0.

FC Koln håber på yderligere point til samlingen.

FC Koln har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med B. Dortmund sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Union Berlin fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Mainz 05 blev nedlagt med 3-2.

Borussia Mönchengladbach vs FC Koln – Seneste nyt

Borussia Mönchengladbach v FC Koln Indbyrdes historik

FC Koln sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 4-1 tilbage i November 2021 i 1. Bundesliga. Borussia Mönchengladbach møder FC Koln med en historik imellem klubberne, der siger 6-0-4 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem Borussia Mönchengladbach og FC Koln. Begge hold var på tavlen 7 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i 1. Bundesliga

Tabellen i 1. Bundesliga giver os et overblik over, hvordan Borussia Mönchengladbach og FC Koln hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 30. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på lørdag på Borussia-Park i vente.

Over 2.5 goals gav gevinst i 7 times af de seneste 10 encounters kampe mellem disse to klubber. Borussia Mönchengladbach præsterede 1.5 goals mål i gennemsnit, mens FC Koln præsterede 1.4 goals i snit. Begge hold scorede 7 times gange i disse dueller.

Borussia Mönchengladbach mod FC Koln – Formstærke spillere

Alassane Plea har 4 mål i seks 1. Bundesliga kampe for Borussia Mönchengladbach, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Koln. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Florian Kainz, der har banket 1 mål ind i 1. Bundesliga.