Monsteropgave for Mönchengladbach mod Manchester City

Efter to kampe tirsdag aften byder onsdagen også på to kampe fra Champions League knock out-fasen. Den ene står imellem Borussia Mönchengladbach og Manchester City, som altså begge har mulighed for at sparke sig i kvartfinalen. Gladbach gik videre fra gruppespillet som toer efter Real Madrid i en nervepirrende afslutning på puljen. Manchester City vandt på overlegen vis deres gruppespil.

I deres nuværende form vil Manchester City sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Borussia Mönchengladbach.

false

Borussia Mönchengladbach drømmer om at stoppe ringe stime.

Borussia Mönchengladbach ankommer til kampen på onsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe gik Borussia Mönchengladbach ned med 2-1 i en kamp mod FC Köln, hvorefter de tog spillede en kedelig 0-0 kamp med Wolfsburg for senest at lide et 2-1 nederlag mod Mainz 05.

Borussia Mönchengladbach lignede på forhånd en stor outsider i denne duel, og deres seneste formkurve gør ikke meget for at modsætte sig dette.

Borussia Mönchengladbach kan tage anstændige 3 sejre i de seneste 6 hjemmekampe siden december med ind til deres kommende kamp. Selv hjemme ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Borussia Mönchengladbach.

Manchester City bøjer sig ikke.

Manchester City ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. The Citizens udspillede Tottenham i en 3-0 sejr, hvorefter de vandt en 3-1 sejr mod Everton, inden de besejrede Arsenal 1-0 i deres foregående tre kampe.

Håbet før sæsonen hed titler, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for The Sky Blues.

Med 6 sejre i de seneste 6 kampe har få klubber været så suveræne på udebane som The Sky Blues. Yderligere en sejr til kontoen ligner nærmest en formalitet den kommende onsdag.

Borussia Mönchengladbach vs The Sky Blues h2h

Det er første gang i 4 år, Manchester City møder Borussia Mönchengladbach. Borussia Mönchengladbach vandt ingen af de foregående fire møder. Til gengæld vandt The Citizens 3 af de seneste 4 dueller i Champions League mod tyskerne.