Borussia Mönchengladbach mod RB Leipzig i 1. Bundesliga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

Efter 31 kampe afviklet er Borussia Mönchengladbach placeret nummer 11 i stillingen med 38 point. Der er 16 points forskel til RB Leipzig, der som nummer 4 har samlet 54 point sammen.

Borussia Mönchengladbach har brug for en sejr på mandag for at lukke afstanden til RB Leipzig i stillingen i 1. Bundesliga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Borussia Mönchengladbach har før kampen den kommende mandag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede 20 mål. Det er lig med 2 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

RB Leipzig udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10 kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.6 kasser pr. kamp, eller 26 mål i alt. De indkasserede også 7 scoringer, eller et snit på 0.7 pr. kamp, hvori de holdt rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Borussia Mönchengladbach v RB Leipzig.

 • Borussia Mönchengladbach scorede i 24 af deres seneste 25 hjemmekampe
 • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Borussia Mönchengladbach har spillet, har begge hold scoret
 • Borussia Mönchengladbach scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
 • Der er scoret imod Borussia Mönchengladbach i 9 af de seneste 10 hjemmekampe
 • Borussia Mönchengladbach har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • RB Leipzig scorede i 26 af deres seneste 28 kampe
 • RB Leipzig har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste kampe
 • RB Leipzig scorede i deres seneste 13 udekampe
 • RB Leipzig vandt deres seneste 8 udekampe
 • RB Leipzig har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste udekampe
 • Borussia Mönchengladbach har har ikke vundet i 10 af 11 seneste kampe mod RB Leipzig
 • I 5 af de seneste 6 kampe Borussia Mönchengladbach har spillet mod RB Leipzig har begge hold scoret
 • Borussia Mönchengladbach har scoret imod i 10 af de senest 11 kampe mod RB Leipzig
 • I 5 ud af 6 seneste Borussia Mönchengladbach kampe mod RB Leipzig var antallet af mål over 2.5
 • Borussia Mönchengladbach har tabte i 6 af 8 seneste kampe mod RB Leipzig

Form Borussia Mönchengladbach mod RB Leipzig

Borussia Mönchengladbach håber på yderligere point til samlingen.

De seneste tre kampe har for B. M’gladbach givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Greuther Fuerth med 2-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod FC Koln. Deres seneste opgør, mod Freiburg, indbragte et point i en3-3 kamp.

RB Leipzig fortsætter pointhøsten.

RB Leipzig har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Union Berlin med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Union Berlin. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Rangers.

RB Leipzig har en næsten fuld trup til rådighed på mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Det er navne som Sidney Raebiger og Marcel Halstenberg, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Borussia-Park.

Borussia Mönchengladbach v RB Leipzig Indbyrdes historik

RB Leipzig tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 4-1 tilbage i december 2021 i 1. Bundesliga. Borussia Mönchengladbach møder RB Leipzig med en historik imellem klubberne, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i 1. Bundesliga. I de foregående 10 kampe mellem Borussia Mönchengladbach og RB Leipzig bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i 1. Bundesliga

Stillingen i 1. Bundesliga inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor Borussia Mönchengladbach og RB Leipzig ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Borussia-Park.

Borussia Mönchengladbach mod RB Leipzig – Hold øje med…

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Konrad Laimer været på tavlen 3 gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på mandag, skyldes det, at RB Leipzig håber, at han kan bygge på mod Borussia Mönchengladbach. Sidstnævnte håber til gengæld på Breel Embolo til at videreføre den form, som har bragt ham 4 mål i hans seneste seks kampe.