Borussia Mönchengladbach mod VfB Stuttgart – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Borussia Mönchengladbach og VfB Stuttgart, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Tyskland Bundesliga på Borussia-Parkpå søndag.

På en tredjeplads i tabellen har VfB Stuttgart opnået 34 point på de første 16 afviklede runder. Borussia Mönchengladbach samlede 17 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 12 i Tyskland Bundesliga stillingen af sig.

Borussia Mönchengladbach har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på to mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 21 mål. Det kaster et gennemsnit på 2.1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gange.

VfB Stuttgart kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 12 mål imod. Det giver et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de klarede rent bur tre gange.

Borussia Mönchengladbach er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fem uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Tyskland Bundesliga i denne sæson. Borussia Mönchengladbach scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

VfB Stuttgart har indtil videre præsteret 11 sejre og en uafgjorte samt fire nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • I de seneste 11 Borussia Mönchengladbach kampe i Tyskland Bundesliga, har summen af mål været over 2.5
  • 13 af Borussia Mönchengladbach’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • I 12 af de seneste 14 kampe Borussia Mönchengladbach har spillet, har begge hold scoret
  • I 12 af de seneste 14 kampe Borussia Mönchengladbach har spillet i Tyskland Bundesliga, har begge hold scoret
  • Borussia Mönchengladbach scorede i deres seneste 14 kampe
  • VfB Stuttgart scorede i 38 af deres seneste 40 kampe
  • I de seneste 10 VfB Stuttgart kampe , har summen af mål været under 3.5
  • VfB Stuttgart scorede i 22 af deres seneste 24 kampe i Tyskland Bundesliga
  • Der er scoret imod VfB Stuttgart i 20 af de seneste 22 udekampe i Tyskland Bundesliga
  • VfB Stuttgart scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe

Form Borussia Mönchengladbach mod VfB Stuttgart

Bare ét point forhindrer Borussia Mönchengladbach i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 3-1 af Union Berlin, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Werder Bremen. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Eintracht Frankfurt, som satte sig igennem med 2-1. Borussia Mönchengladbach vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede 12 mål, men lukkede også syv ind.

VfB Stuttgart har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Bayer Leverkusen sluttede 1-1, hvorpå et 3-0 nederlag mod Bayern München fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Augsburg blev nedlagt med 3-0. VfB Stuttgart præsterede flotte fire sejre i deres seks udekampe i Tyskland Bundesliga, der også gav dem nul uafgjorte og to nederlag. De smækkede ti mål i kassen, mens de indkasserede syv.

Borussia Mönchengladbach opnåede nul sejre og nul point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 12 ind.

Borussia Mönchengladbach vs VfB Stuttgart – Seneste nyt

Borussia Mönchengladbach kan i værste fald risikere at have hele ni spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Maximilian Woeber behøver ikke klæde om, når Borussia Mönchengladbach næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Tomas Cvancara, Franck Honorat, Jordan Pefok, Tony Jantschke, Lukas Ullrich, Ko Itakura, Hannes Wolf, Tomas Cvancara og Jonas Omlin er blandt de ni spillere, som mangler for Borussia Mönchengladbach på søndag.

VfB Stuttgart ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Borussia Mönchengladbach.

Lilian Egloff, Hiroki Ito, Nikolas Nartey og Josha Vagnoman bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med VfB Stuttgart, når de drager til Borussia-Park.

Borussia Mönchengladbach mod VfB Stuttgart – indbyrdes historik

VfB Stuttgart har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Borussia Mönchengladbach. Borussia Mönchengladbach tabte deres seneste indbyrdes møde i Tyskland Bundesliga med VfB Stuttgart, da VfB Stuttgart noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Borussia Mönchengladbach sikrede alle tre point via en sejr på 3-1. VfB Stuttgart synes at have et godt øje til Borussia Mönchengladbach, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 4 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Borussia Mönchengladbach og VfB Stuttgart blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Borussia Mönchengladbach og VfB Stuttgart var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Borussia Mönchengladbach mod VfB Stuttgart Spiltips

Der er et par navne, som springer i øjnene i øjeblikket for begge hold, når vi snakker målform. Hos gæsterne har Deniz Undav været på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe. Skulle han være i startopstillingen igen på søndag, skyldes det, at VfB Stuttgart håber, at han kan bygge på mod Borussia Mönchengladbach. Sidstnævnte håber til gengæld på Rocco Reitz til at videreføre den form, som har bragt ham fire mål i hans seneste seks kampe.

Borussia Mönchengladbach var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. VfB Stuttgart sejrede i syv af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led tre nederlag. Borussia Mönchengladbach har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Borussia-Park, da de kun noterede sig to sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Borussia Mönchengladbach presterte 1.5 mål i gjennomsnitt, mens VfB Stuttgart presterte 1.3 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der var over 2.5 mål i ni af Borussia Mönchengladbachs foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.2 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som VfB Stuttgart spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.