Borussia Mönchengladbach mod Werder Bremen – Optakt, Spilfiduser, Odds

Borussia Mönchengladbach tager imod Werder Bremen på Borussia-Park i runde 15 den kommende fredag i Tyskland Bundesliga.

Borussia Mönchengladbach er placeret som nummer 10 i tabellen i Tyskland Bundesliga, da de indtil videre har opnået 16 point til samlingen. Werder Bremen har opnået 14 point, hvilket placerer dem som nummer 12 efter 14 runder.

Borussia Mönchengladbach har før kampen den kommende fredag et godkendt snit på to mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 20 gange, mens de indkasserede 19 mål. Det er lig med 1.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gang.

Werder Bremen er i øjeblikket anstændige målscorere med 14 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.4 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Werder Bremen præsterede to “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Borussia Mönchengladbach har vundet fire sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i Tyskland Bundesliga. Borussia Mönchengladbach scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Werder Bremen kigger på fire sejre, samt to uafgjorte såvel som otte nederlag i Tyskland Bundesliga.

Vores tip

  • 20 af Borussia Mönchengladbach’s seneste 22 kampe havde over 2.5 mål
  • I 9 af de seneste 10 kampe Borussia Mönchengladbach har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Borussia Mönchengladbach i 21 af de seneste 23 kampe
  • Borussia Mönchengladbach scorede i deres seneste 10 kampe
  • 10 af Borussia Mönchengladbach’s seneste 12 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Werder Bremen i 18 af de seneste 20 udekampe
  • Werder Bremen har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe
  • Werder Bremen har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Werder Bremen i 11 af de seneste 12 kampe
  • Werder Bremen var i tabte de seneste 3 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål

Form Borussia Mönchengladbach mod Werder Bremen

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Borussia Mönchengladbach i øjeblikket. Mod Hoffenheim satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 0-0 mod Wolfsburg. I sidste runde gik de dog ned med 3-1 mod Union Berlin. Borussia Mönchengladbach præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede 11 og indkasserede syv mål.

Werder Bremen har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-3 af Bayer Leverkusen. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til VfB Stuttgart, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Augsburg. Werder Bremen formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Tyskland Bundesliga. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede 14 og scorede seks mål.

Borussia Mönchengladbach vs Werder Bremen – Seneste nyt

Borussia Mönchengladbach kan i værste fald risikere at have hele ti spillere på fraværslisten når de den kommende fredag igen skal i kamp.

Robin Hack, Kouadio Kone, Jordan Pefok, Tony Jantschke, Lukas Ullrich, Ko Itakura, Hannes Wolf, Tomas Cvancara, Jonas Omlin og Stefan Lainer er blandt de ti spillere, som mangler for Borussia Mönchengladbach den kommende fredag.

Werder Bremen ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på fredag møder Borussia Mönchengladbach.

Det er navne som Leonardo Bittencourt, Marco Friedl, Amos Pieper, Nicolai Rapp og Leon Opitz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Borussia-Park.

Borussia Mönchengladbach mod Werder Bremen – indbyrdes historik

Borussia Mönchengladbach har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Werder Bremen. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Borussia Mönchengladbach senest mødte Werder Bremen i Tyskland Bundesliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Borussia Mönchengladbach plejer at være ok med at møde Werder Bremen, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Borussia-Park.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i Tyskland Bundesliga imellem Borussia Mönchengladbach og Werder Bremen blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold på måltavlen kom ud syv gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Borussia Mönchengladbach og Werder Bremen.

Borussia Mönchengladbach mod Werder Bremen Spiltips

Alassane Plea har fem mål i seks Tyskland Bundesliga kampe for Borussia Mönchengladbach, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Werder Bremen. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Marvin Ducksch, der har banket fire mål ind i Tyskland Bundesliga.

Borussia Mönchengladbach høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Werder Bremen sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt syv nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Borussia Mönchengladbach på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Werder Bremens seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. Borussia Mönchengladbach presterte 1.9 mål i gjennomsnitt, mens Werder Bremen presterte 1.4 mål i snitt. Begge lag skåret syv gange ganger i disse duellene. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af Borussia Mönchengladbachs forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i løbet af denne serie. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.