Bosnien-Hercegovina mod Portugal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bosnien-Hercegovina og Portugal står over for hinanden den kommende mandag på Bilino Polje Stadium. Portugal har sikret pladsen ved EM, mens hjemmeholdet har hårdt brug for en sejr, hvis de også skal med. Med sejre på 3-0 og 6-2 i deres seneste to opgør mod Bosnien-Hercegovina ser Portugal uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.

Vi er nået til sidste runde af gruppespillet for denne omgang, og Bosnien-Hercegovina går ind til denne som nummer fire. De har samlet ni point undervejs, mens Portugal har 21 point som nummer en.

Før kampen sparkes i gang EM ligger Bosnien-Hercegovina nummer 63 på verdensranglisten hos FIFA. Portugal befinder sig til gengæld på en placering som nummer 8.

Bosnien-Hercegovina vandt beskedne to af deres seneste seks mulige landskampe. Af de resterede fire spillede de uafgjort nul gange og tabte fire, mens de scorede fire og lukkede ni mål ind.

Portugal fejede al modstand til side med seks sejre i deres seneste seks landskampe, hvori de scorede 23 og indkasserede to mål.

Form Bosnien-Hercegovina mod Portugal

Bosnien-Hercegovina har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Liechtenstein med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Island. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-2 over Liechtenstein.

Portugal har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Slovakiet nedlagt 0-1, hvorpå Luxembourg blev fejet til side med 9-0. Senest gik formen ud over Slovakiet, der blev slået med 3-2.

Portugal går ind i deres næste kamp med en bemærkelsesværdig sejrs-stime på 7 i træk.

Vores tip

  • 14 af Bosnien-Hercegovina’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Bosnien-Hercegovina har i tabte 4 af de seneste 5 kampe ikke scorede et mål
  • Bosnien-Hercegovina var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • 8 af Bosnien-Hercegovina’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Bosnien-Hercegovina vandt 6 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Portugal har i vandt de seneste 6 kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Portugal har i vandt de seneste 3 ude kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • Portugal vandt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Portugal scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Portugal har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe

Bosnien-Hercegovina vs Portugal – Seneste nyt

Bosnien-Hercegovina skulle bare have én spiller siddende, når de møder Portugal på Bilino Polje Stadium.

Ermedin Demirovic sidder over for Bosnien-Hercegovina i deres kommende opgave på grund af en skade.

Bosnien-Hercegovina mod Portugal – indbyrdes historik

Portugal vandt de seneste to kampe mod Bosnien-Hercegovina i EM med yderst komfortable cifre. En øretæve på 3-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 6-2. Bookmakerne har Portugal til odds 1.57 for en sejr i skrivende stund, hvilket svarer til, at de giver Portugal 64% chance for at banke Bosnien-Hercegovina. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Bosnien-Hercegovina udbetaler 5.50 i gevinst på oddset for en sejr. Bosnien-Hercegovina går til kampen mod Portugal med en 0-1-4 statistik for deres seneste fem møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I en af de tidligere fem kampe mellem Bosnien-Hercegovina og Portugal scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Edin Dzeko fandt vej til netmaskerne en gange i de foregående seks kampe i EM for Bosnien-Hercegovina. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på mandag. Gamblere vil også have et godt øje til Cristiano Ronaldo i håb om, at han kan føje til de fem mål, han præsterede i de seneste seks kampe i EM for Portugal.

Bosnien-Hercegovina vandt seks af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fire nederlag. Portugal vandt fem af deres seneste 10 udekampe, og spillede to uafgjort, mens det blev til tre nederlag. Portugal var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Bosnien-Hercegovina præsterede et gennemsnit på 0.4 mål, mens Portugal snittede 2.2 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Bosnien-Hercegovinas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Portugal spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 3.4 mål undervejs i processen.