Bosnien-Hercegovina og Finland i duel om playoff-plads

Bosnien-Hercegovina tager på lørdag imod Finland i FIFA VM på Bilino Polje Stadium. Bosnien-Hercegovina kan før kampen på lørdag fremvise en placering som nummer 56 på FIFAs verdensrangliste. Der er de forholdsvis tæt på Finland, der kigger på kampen fra en plads som nummer 60. Bosnien-Hercegovina indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 7 point efter 6 kampe. På de 6 runder Finland har afviklet, har de indsamlet 8 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Bosnien-Hercegovina v Finland statistik og historik

Førstepladsen er optaget og ikke til at røre, men ellers er alt fortsat åbent. En sejr giver selvfølgelig både Bosnien-Hercegovina og Finland en favorabel position i den videre færd. Uafgjort holder kampen om en mulig VM-billet brandvarm.

Bosnien-Hercegovina kommer til opgøret den kommende lørdag med et godkendt snit på 1.9 kasser for deres forudgående 10 kampe. De noterede sig anstændige 19 mål, mens de i egen ende lukkede 15 mål ind. Det giver et gennemsnit på 1.5 mål imod pr. kamp. Et rent bur præsterede de at holde 2 gange. 

Hvad målscoring angår, er Finland ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 12 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De indkasserede 10 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Nøgletal for Bosnien-Hercegovina og Finland.

  • Bosnien-Hercegovina er ubesejret i de seneste 4 kampe i træk;
  • Bosnien-Hercegovina ikke vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Bosnien-Hercegovina har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • Bosnien-Hercegovina har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe.
  • Finland har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 7 seneste Finland udebane kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste Finland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Finland har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe.

Form Bosnien-Hercegovina mod Finland

Bosnien-Hercegovina drømmer om mere.

Bosnien-Hercegovina har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Bosnien-Hercegovina går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Kasakhstan, før de nedlage Kasakhstan med 2-0. Mod Ukraine blev der delt i porten i en 1-1 kamp.
 

Finland håber på yderligere point til samlingen.

Finland har været lidt blege i deres seneste tre kampe, der har kastet tre point af sig. Først fik de smæk med 2-0 af Frankrig, og ny skuffelse fulgte, da de tabte 1-2 mod Ukraine. De kom dog tilbage i sejrs-sporet med en 0-2 mod Kasakhstan i sidste runde.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Bosnien-Hercegovina49% chance for at tage tre point mod Finland. Det svarer til, at man får 2.05 på oddset for sejr til Bosnien-Hercegovina, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Finland betaler dig pengene 3.90 gange igen på oddset.

Bosnien-Hercegovina v Finland Indbyrdes historik

Sidste gang Bosnien-Hercegovina spillede imod Finland var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Olympiastadion sluttede 2-2. Bosnien-Hercegovina møder Finland med en historik, der siger 2-1-1 for deres seneste 4 kampe.

Stillingen i FIFA VM

Den nuværende stilling i gruppen viser os, hvor Bosnien-Hercegovina og Finland befinder i tabellen i forhold til hinanden inden dette opgør. Der er helt sikkert lagt op til en spændende duel om de tre point i denne runde 9 på lørdag.

Formstærk måltyv