Bournemouth mod Aston Villa – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Aston Villa kommer til Vitality Stadium til et opgør i Premier League den kommende søndag, håber Bournemouth at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Bournemouth er nummer 16 i tabellen med 12 point efter 13 kampe, mens Aston Villa rangerer som nummer 4 med 28 point efter 13 kampe.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Aston Villa rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede en clean sheets.

Bournemouth er noteret for tre sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til syv nederlag i Premier League i denne sæson.

Aston Villa har indtil videre præsteret ni sejre og en uafgjorte samt tre nederlag i Premier League. Aston Villa lukkede mål ind i deres seneste 7 kampe i træk.

Vores tip

  • 9 af Bournemouth’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Bournemouth’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • I 5 af de seneste 6 kampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Bournemouth scorede i deres seneste 6 kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 7 af de seneste 8 kampe
  • Aston Villa scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Aston Villa har i tabte 6 af de seneste 7 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • I 9 af de seneste 11 kampe Aston Villa har spillet, har begge hold scoret
  • Aston Villa var i vandt 6 af de seneste 7 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Aston Villa var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form Bournemouth mod Aston Villa

Bournemouth har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 6-1 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Newcastle, som blev slået 2-0, før de sejrede 1-3 over Sheffield United. Bournemouth vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede ni mål ind.

Aston Villa har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Fulham nedlagt 3-1, hvorpå Tottenham blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Legia Warszawa, der blev slået med 2-1. Aston Villa vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Bournemouth opnåede nul sejre og nul point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede to gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind. Aston Villa noterede sig ni point efter tre sejre i deres seneste fire kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede ti mål, men indkasserede også fire selv.

Bournemouth vs Aston Villa – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Aston Villa den kommende søndag.

Max Aarons, Alex Scott, Tyler Adams, Emiliano Marcondes, Ryan Fredericks og Tyler Adams er blandt de seks spillere, som mangler for Bournemouth den kommende søndag.

I værste fald må Aston Villa finde sig i at have fem spillere ude til deres kommende duel i Premier League. Blandt de fraværende spillere i Aston Villa-truppen, er Boubacar Kamara i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Diego Carlos, Bertrand Traore, Tyrone Mings og Emiliano Buendia bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Aston Villa, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Aston Villa – indbyrdes historik

Bournemouth har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Aston Villa. Bournemouth tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Aston Villa, da Aston Villa noterede en sejr på 3-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Bournemouth sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Aston Villa kørte virkelig hen over Bournemouth, da de senest stod overfor hinanden og førstnævnte vandt med hele 3-0.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes Premier League opgør mellem Bournemouth og Aston Villa blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i tre af de seneste seks kampe mellem Bournemouth og Aston Villa.

Bournemouth mod Aston Villa Spiltips

Med tre mål i de seneste seks kampe har Dominic Solanke været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Aston Villa. Hos gæsterne går Ollie Watkins efter at føje yderligere til hans samling af tre mål i hans seneste kampe.

Bournemouth vandt beskedne fire sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Aston Villa vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Aston Villa præsterede blot at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe. Bournemouth formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Vitality Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 1.32 mål, mens Aston Villa snittede 1.18 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Bournemouths foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 1.3 mål i processen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.