Bournemouth mod Brentford – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Vitality Stadium på lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Bournemouth og gæsterne fra Brentford.

Bournemouth er nummer 12 i tabellen med 8 point efter 7 kampe, mens Brentford rangerer som nummer 9 med 9 point efter 7 kampe.

Brentford fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Bournemouth bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Det er ikke sådan, at Bournemouth ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 24 mål imod, et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Brentford rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 16 gange, eller 1.6 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Bournemouth har vundet 2 sejre, mens de har spillet 2 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i Premier League.

Brentford har indtil videre præsteret 2 sejre og 3 uafgjorte samt 2 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Brentford.

  • Der er scoret imod Bournemouth i 10 af de seneste 12 kampe
  • Bournemouth har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Brentford scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Brentford scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • Brentford har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Brentford har spillet, har begge hold scoret
  • I 3 af de seneste 4 udekampe Brentford har spillet, har begge hold scoret

Form Bournemouth mod Brentford

Bournemouth går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Wolverhampton, før de nedlagde Nottingham F. med 2-3. Mod Newcastle blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Bournemouth opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 6 og lukkede 6 mål ind.

Brentford har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Crystal Palace, før de sejrede 5-2 mod Leeds. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-3 nederlag mod Arsenal. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Brentford to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 12 og scorede 10 mål.

Bournemouth vs Brentford – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Brentford.

Lloyd Kelly, Ben Pearson, David Brooks og Joe Rothwell er blandt de 4 spillere, som mangler for Bournemouth den kommende lørdag.

Brentford ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på lørdag møder Bournemouth.

Det er navne som Keane Lewis-Potter, Christian Nørgaard og Ethan Pinnock, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Brentford – indbyrdes historik

Bournemouth vandt 4 af deres foregående 10 kampe mod Brentford, mens sidstnævnte vandt 4 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.40 i skrivende stund.

Philip Billing fandt vej til netmaskerne 2 gange i de foregående seks kampe i Premier League for Bournemouth. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne den kommende lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Ivan Toney i håb om, at han kan føje til de 4 mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Brentford.

Bournemouth vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Brentford præsterede 4 sejre af 10 mulige.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Bournemouths seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.9 mål i disse kampe.