Bournemouth mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Bournemouth og Brighton tørner ind i hinanden den kommende søndag til et opgør i Premier League.

Brighton fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på søndag. Bournemouth bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Bournemouth har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Brighton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ti gange i deres seneste ti opgør, eller en i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 16 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.6 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Bournemouth er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet ni uafgjorte, ligesom det er blevet til 13 nederlag i Premier League i denne sæson. Bournemouth scorede mindst ét mål i deres seneste 9 kampe.

Brighton kigger på 11 sejre, samt 11 uafgjorte såvel som 11 nederlag i Premier League.

Vores tip

  • Bournemouth scorede i 24 af deres seneste 26 kampe i Premier League
  • Bournemouth scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Bournemouth har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe i Premier League
  • I 6 af de seneste 8 kampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe Bournemouth har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Brighton har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste udekampe i Premier League
  • 9 af Brighton’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 7 Brighton kampe i Premier League, har summen af mål været under 3.5
  • Brighton har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • 8 af Brighton’s seneste 10 udekampe i Premier League havde under 3.5 mål

Form Bournemouth mod Brighton

Bournemouth har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Manchester United sluttede 2-2, hvorpå et 3-1 nederlag mod Aston Villa fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Wolverhampton blev nedlagt med 0-1. Bournemouth præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede 11 og indkasserede ni mål.

Bare ét point forhindrer Brighton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-3 af Arsenal, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod Burnley. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Manchester City, som satte sig igennem med 0-4. Brighton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv otte.

Bournemouth tog 33 point fra deres seneste 18 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i Premier League. Dette har kastet ti sejre af sig efter 32 mål scoret og 26 indkasseret. Brighton scorede 22 mål og indkasserede selv 34 i deres foregående 15 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til fire sejre og 14 point.

Bournemouth vs Brighton – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brighton på søndag. Milos Kerkez behøver ikke klæde om, når Bournemouth næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

James Hill, Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams og Ryan Fredericks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Brighton med på Vitality Stadium.

Brighton ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på søndag møder Bournemouth.

Joao Pedro, James Milner, Solly March og Julio Enciso bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Brighton – indbyrdes historik

Brighton har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 7 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Med sejre på 3-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Bournemouth ser Brighton uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Det er tilsyneladende værd at satse på en sejr til en af parterne, da de ikke har for vane at dele i porten i deres indbyrdes opgør. Kun én af deres seneste ti kampe opgør sluttede uafgjort. Bournemouth vandt fire opgør, mens Brighton sejrede fem gange.

Brighton scorede i deres seneste 5 opgør mod Bournemouth i Premier League. Af de seneste ni indbyrdes opgør mellem Bournemouth og Brighton var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

Bournemouth mod Brighton Spiltips

Det har indtil videre været en god sæson for Dominic Solanke, der er oppe på flotte 18 på tværs af alle turneringer. Han har også vist stærk form med tre mål i hans seneste seks kampe, og Bournemouth håber, at han finder den form frem igen mod Brighton. Det virker som et fornuftigt valg at gå med Dominic Solanke til at finde vej til netmaskerne her.

Bournemouth høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Brighton sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Bournemouth holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Brighton præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ni kampe mellem disse to klubber. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 1.66 mål, mens Brighton landede et snit på 1.32 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fire gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Bournemouths seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.4 mål i disse kampe.