Bournemouth mod Brighton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth byder velkommen til Brighton i Premier League den kommende lørdag på Vitality Stadium.

Bournemouth er nummer 13 i tabellen med 7 point efter 6 kampe, mens Brighton rangerer som nummer 4 med 13 point efter 6 kampe.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 24 mål. Det er 2.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Brighton rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 7 gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 5 clean sheets.

Bournemouth har kun spillet en enkelt gang uafgjort efter 6 kampe, hvori de noterede sig 2 sejre og 3 nederlag i Premier League.

Brighton kigger på 4 sejre, 1 uafgjort såvel som 1 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Brighton.

  • Der er scoret imod Bournemouth i 9 af de seneste 11 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Brighton har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Brighton scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe
  • Brighton har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
  • Brighton vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Brighton scorede i 9 af deres seneste 11 kampe

Form Bournemouth mod Brighton

Bournemouth har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 9-0 mod Liverpool, hvorefter de opnåede 0-0 mod Wolverhampton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-3 i opgøret mod Nottingham F..Bournemouth opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 6 og lukkede 6 mål ind.

Brighton har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Leeds med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Fulham. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 5-2 over Leicester.Brighton sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson.Brighton vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 1 uafgjort og led 2 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 7 mål.

Bournemouth vs Brighton – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Brighton.

Ben Pearson, David Brooks, Junior Stanislas og Joe Rothwell er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Brighton med på Vitality Stadium.

Brighton ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Bournemouth.

Adam Lallana, Jeremy Sarmiento og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Brighton – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Bournemouth og Brighton daterer sig nogle år tilbage, da Bournemouth vandt 3-1 på Vitality Stadium. Mon ikke vi kan regne med, Bournemouth glæder sig til at forny bekendtskabet.Bournemouth går til kampen mod Brighton med en 4-1-1 statistik for deres seneste 6 møder. Det giver en sejrs-rate på 67%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Jefferson Lerma ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Brighton sætter deres lid til, at Alexis Mac Allister kan vise tænder igen efter 4 mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Bournemouth scorede kun kampens første mål 4 gange i deres seneste 10 kampe på Vitality Stadium. Brighton scorede kampens første kasse i 8 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 6 kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 2.32 mål, mens Brighton snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe.Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af Bournemouths sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime.Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.