Bournemouth mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace står overfor Bournemouth den kommende tirsdag i et Premier League møde på Vitality Stadium.

Bournemouth er placeret som nummer 13 i tabellen i Premier League, da de indtil videre har opnået 38 point til samlingen. Crystal Palace har opnået 30 point, hvilket placerer dem som nummer 14 efter 29 runder.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Crystal Palace er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 21 mål, mens Crystal Palace præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 2.1 mål pr. kamp.

Bournemouth er noteret for ti sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i Premier League i denne sæson.

Crystal Palace kigger på syv sejre, samt ni uafgjorte såvel som 13 nederlag i Premier League. Crystal Palace bragte sig på måltavlen i deres seneste 8 kampe i træk.

Vores tip

  • Bournemouth scorede i 18 af deres seneste 20 kampe i Premier League
  • I 6 af de seneste 8 kampe Bournemouth har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bournemouth i 11 af de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 9 af de seneste 10 kampe i Premier League
  • Bournemouth har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe i Premier League
  • I 11 af de seneste 13 kampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 18 af de seneste 20 kampe i Premier League
  • Crystal Palace scorede i 17 af deres seneste 19 kampe i Premier League
  • I 7 af de seneste 8 udekampe Crystal Palace har spillet i Premier League, har begge hold scoret
  • Crystal Palace har ikke vundet deres seneste 8 udekampe i Premier League

Form Bournemouth mod Crystal Palace

Bournemouth ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Sheffield United. Herefter var de oppe imod Luton i en kamp, der sluttede 4-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Everton, som blev nedlagt med 2-1. Bournemouth opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede ni og lukkede 12 mål ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Crystal Palace, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 3-1 mod Tottenham, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Luton. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Nottingham Forrest. Crystal Palace vandt ingen af deres foregående seks udekampe i Premier League, som i stedet kastede to uafgjorte og fire nederlag af sig. De lukkede 16 mål ind og scorede selv fem.

Bournemouth opnåede 21 point for deres seneste ti møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede seks sejre, scorede 21 og lukkede 16 mål ind. Crystal Palace sikrede sig fem sejre fra 19 scorede mål og 12 indkasserede i deres seneste 12 kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem 20 point til kontoen.

Bournemouth vs Crystal Palace – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til fem fraværende spillere, når de på tirsdag skal i kamp mod Crystal Palace.

James Hill, Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams og Ryan Fredericks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Crystal Palace med på Vitality Stadium.

Crystal Palace må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Det er navne som Marc Guehi, Michael Olise, Eberechi Eze, Rob Holding, Cheick Oumar Doucouré, Jesurun Rak-Sakyi og Nathan Ferguson, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Crystal Palace har trukket sig sejrrigt ud af 5 af de seneste 6 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Bournemouth vandt 0-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på tirsdag. Crystal Palace synes at have et godt øje til Bournemouth, som de har slået seks gange i deres seneste ti kampe.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i Premier League imellem Bournemouth og Crystal Palace blev der scoret højst to mål. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Crystal Palace og Bournemouth.

Bournemouth mod Crystal Palace Spiltips

Med syv mål i løbet af denne Premier League sæson, har Antoine Semenyo så sandelig vist sit værd. Den kommende opgave skulle være en god mulighed for ham til at føje yderligere mål til totalen, og han virker som god værdi på oddset.

Bournemouth høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Crystal Palace sikrede sig en sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt fem nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Bournemouth holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Crystal Palace præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 1.1 mål, mens Crystal Palace snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Bournemouths seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Crystal Palace spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål undervejs i processen.