Bournemouth mod Crystal Palace – Optakt, Spilfiduser, Odds

Crystal Palace gæster Vitality Stadium den kommende lørdag til et Premier League opgør mod hjemmeholdet Bournemouth.

Crystal Palace fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig den kommende lørdag. Bournemouth bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Crystal Palace vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Bournemouth er noteret for 4 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 8 nederlag i Premier League i denne sæson.

Crystal Palace kigger på 5 sejre, samt 4 uafgjorte såvel som 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Crystal Palace.

  • 14 af Bournemouth’s seneste 16 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i 10 af de seneste 12 kampe
  • I de seneste 3 Bournemouth hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • 4 af Bournemouth’s seneste 5 kampe havde over 2.5 mål
  • Bournemouth tabte 5 af 7 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 Crystal Palace kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Crystal Palace har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Crystal Palace i 9 af de seneste 11 kampe
  • Crystal Palace har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste kampe
  • 4 af Crystal Palace’s seneste 5 udekampe havde over 2.5 mål

Form Bournemouth mod Crystal Palace

Bournemouth har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 3-0 sejr over Everton. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 1-0 til Newcastle, siden 2-0 mod Chelsea. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Bournemouth kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Bournemouth opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede 7 og lukkede 5 mål ind.

Crystal Palace har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Newcastle, hvorefter de mod Nottingham Forrest tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Fulham, der vandt 0-3. De gik efter en sæson langt væk fra nedrykningszonen, og Crystal Palace bliver ved at samle point nok til, at planen ser ud til at holde. Crystal Palace kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 9 mål og scorede selv 4.

Bournemouth vs Crystal Palace – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Crystal Palace.

Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Crystal Palace med på Vitality Stadium.

Crystal Palace ser ud til at skulle se bort fra 5 spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Bournemouth. Tyrick Mitchell og James Tomkins har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Crystal Palace-kamp på grund af karantæne.

Sam Johnstone, James McArthur og Nathan Ferguson bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Crystal Palace, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Crystal Palace – indbyrdes historik

Crystal Palace har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Det seneste opgør mellem Bournemouth og Crystal Palace daterer sig nogle år tilbage, da Crystal Palace vandt 2-0 på Vitality Stadium. Mon ikke vi kan regne med, Crystal Palace glæder sig til at forny bekendtskabet. Crystal Palace vandt 4 af deres foregående 10 kampe, mens Bournemouth vandt 2 sejre i 10 opgør. Crystal Palace kan spilles til odds 2.36 hos spilselskaberne.

Crystal Palace scorede i deres seneste 9 opgør mod Bournemouth i Premier League. Af de seneste 10 indbyrdes opgør mellem Bournemouth og Crystal Palace var der gevinst på over 2.5 mål 5 gange.

Bournemouth mod Crystal Palace Spiltips

Bournemouth vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 4 kampe. Gæsterne fra Crystal Palace vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 4 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Crystal Palace scorede kampens første mål beskedne 3 gange i deres seneste 10 udekampe. Bournemouth var først på pletten i 4 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 1.2 mål, mens Crystal Palace snittede 1.7 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Bournemouths sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1 mål i disse kampe.