Bournemouth mod Everton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth agerer værter på Vitality Stadium for gæsterne fra Everton til et opgør i Premier League på lørdag.

Everton fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på lørdag. Bournemouth bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Everton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 8 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 9 mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.9 pr. kamp. De holdt målet rent 4 gange i denne stime.

Bournemouth har vundet 3 sejre, mens de har spillet 4 uafgjorte og tabte desuden 7 kampe gange i denne sæson i Premier League. Bournemouth tabte deres foregående 4 opgør.

Everton har indtil videre præsteret 3 sejre og 5 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Everton.

  • Der er scoret imod Bournemouth i 12 af de seneste 14 kampe
  • Bournemouth tabte deres seneste 4 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i de seneste 3 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Everton i 9 af de seneste 11 udekampe
  • Everton har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Everton har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Everton har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste udekampe
  • Everton ikke scoret i deres seneste 3 udekampe

Form Bournemouth mod Everton

Bournemouth har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Tottenham tabte de 2-3, Leeds også viste sig for stærke i en 4-3 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Bournemouth formåede at vinde 4-1 over Everton. De håbede på ikke at blive alt for involveret i nedrykningskampen i Premier League i denne sæson, men deres form er elendig og Bournemouth har kurs mod bunden. Bournemouth var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens 2 sluttede uafgjort og de led 3 nederlag. De stod selv for 4 mål, men indkasserede samtidig 8.

Everton har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 0-0 mod Fulham, hvorefter de mod Leicester tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Bournemouth, der vandt 4-1. Everton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag. De indkasserede 6 mål og scorede selv 4.

Bournemouth opnåede 4 point for deres seneste 4 møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede 1 sejre, scorede 3 og lukkede 5 mål ind. Everton noterede sig 7 point efter 2 sejre i deres seneste 3 kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 4 mål, men indkasserede også 2 selv.

Bournemouth vs Everton – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til 4 fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Everton. Chris Mepham behøver ikke klæde om, når Bournemouth næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Neto, Lloyd Kelly og David Brooks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Everton med på Vitality Stadium.

I værste fald må Everton finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i Premier League.

Amadou Onana, Idrissa Gana Gueye, Dominic Calvert-Lewin, Ben Godfrey, Yerry Mina og Andros Townsend bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Everton, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Everton – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Bournemouth og Everton daterer sig nogle år tilbage, da Bournemouth vandt 3-1 på Goodison Park. Mon ikke vi kan regne med, Bournemouth glæder sig til at forny bekendtskabet. Bournemouth går til kampen mod Everton med en 4-2-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Everton scorede i deres seneste 7 opgør mod Bournemouth i Premier League. Begge hold scorede i 8 af de seneste 10 kampe mellem Bournemouth og Everton.

Bournemouth mod Everton Spiltips

Kieffer Moore har været stærk for Bournemouth i den senere tid med 2 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Everton håber, at Alex Iwobi kan finde skarpheden frem igen oven på 0 mål i de seneste seks kampe.

Bournemouth høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 5 nederlag i denne serie. Everton sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag. Everton scorede kampens første mål beskedne 4 gange i deres seneste 10 udekampe. Bournemouth var først på pletten i 3 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i 8 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. Bournemouth opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens Everton ligger på 2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 8 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Bournemouths sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Everton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.8 mål i disse kampe.