Bournemouth mod Fulham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth tager på hjemmebanen Vitality Stadium imod Fulham, der kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League.

Bournemouth fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende lørdag. Fulham bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Når det kommer til mål, er Bournemouth ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Fulham ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede ti mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på en pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Bournemouth har vundet seks sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Premier League.

Fulham kigger på 11 sejre, samt seks uafgjorte såvel som ti nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Fulham.

  • Bournemouth har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 11 af de seneste 13 kampe
  • 6 af Bournemouth’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Bournemouth scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • 18 af Fulham’s seneste 20 kampe havde under 3.5 mål
  • Fulham scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • 7 af Fulham’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål
  • Fulham har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 5 af Fulham’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål

Form Bournemouth mod Fulham

Bournemouth har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Arsenal tabte de 3-2, hvorefter de vandt 1-0 over Liverpool. De var tilbage i rendestenen med et 3-0 nederlag mod Aston Villa. Bournemouth vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort to gange og tabte to, mens de scorede syv og lukkede otte mål ind.

Fulham har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-2 af Brentford, før Arsenal satte sig igennem med 0-3. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Manchester United, der satte sig igennem med 3-1. Fulham vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede syv mål, mens de samtidig indkasserede fire mål.

Fulham noterede sig 14 point efter fire sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede 11 mål, men indkasserede også otte selv.

Bournemouth vs Fulham – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Fulham den kommende lørdag. Adam Smith får en fridag fra Bournemouth-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks er blandt de fem spillere, som mangler for Bournemouth den kommende lørdag.

Fulham ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Bournemouth. Blandt de fraværende spillere i Fulham-truppen, er Aleksandar Mitrovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Shane Duffy og Neeskens Kebano, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Fulham – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Bournemouth går til kampen mod Fulham med en 1-1-1 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 33%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste tre kampe mellem Bournemouth og Fulham.

Bournemouth mod Fulham Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Philip Billing, der viser god form for Bournemouth. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i Premier League. Dén total øger han gerne mod Fulham.Gæsterne krydser fingre for Manor Solomon til at score igen efter fire Premier League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Bournemouth vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Fulham vandt fem af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden fire af disse udekampe. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her på lørdag. Bournemouth åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Fulham har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 1.67 mål, mens Fulham snittede en mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som Fulham spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.