Bournemouth mod Leicester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Premier League kampen på Vitality Stadium den kommende lørdag er en duel imellem hjemmeholdet Bournemouth og gæsterne fra Leicester City.

Bournemouth er nummer 13 i tabellen med 9 point efter 8 kampe, mens Leicester City rangerer som nummer 19 med 4 point efter 8 kampe.

Når det kommer til mål, er Bournemouth ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Leicester City har stået for 1.9 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 24 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.4 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 1 gange.

Bournemouth er noteret for 2 sejre, og har desuden spillet 3 uafgjorte, ligesom det er blevet til 3 nederlag i Premier League i denne sæson.

Leicester City har indtil videre præsteret 1 sejre og 1 uafgjorte samt 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Leicester City.

  • Bournemouth har ikke tabt deres seneste 4 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Bournemouth uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 6 af de seneste 8 kampe
  • I 16 af de seneste 18 udekampe Leicester har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Leicester i 32 af de seneste 34 udekampe
  • Leicester scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
  • Leicester scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe Leicester har spillet, har begge hold scoret

Form Bournemouth mod Leicester City

Bournemouth ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Nottingham F. med 2-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Newcastle. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 0-0 mod Brentford. Bournemouth vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 6 og lukkede 6 mål ind.

Leicester City har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 5-2 af Brighton. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 6-2 til Tottenham, for så at svare igen med en 4-0 sejr over Nottingham F.. Leicester City drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Leicester City kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 19 mål og scorede selv 13.

Bournemouth vs Leicester City – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til 5 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Leicester City på lørdag.

Ryan Fredericks, Lloyd Kelly, Ben Pearson, David Brooks og Joe Rothwell er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Leicester City med på Vitality Stadium.

Leicester City har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Ricardo Pereira og Ryan Bertrand, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Leicester City – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Bournemouth og Leicester City daterer sig nogle år tilbage, da Bournemouth vandt 4-1 på Vitality Stadium. Mon ikke vi kan regne med, Bournemouth glæder sig til at forny bekendtskabet. Bournemouth vandt 3 af deres foregående 10 kampe mod Leicester City, mens sidstnævnte vandt 2 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.55 i skrivende stund.

Leicester City scorede i deres seneste 5 opgør mod Bournemouth i Premier League.

Hold godt øje med Philip Billing, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for Bournemouth. For gæsterne præsterede James Maddison 4 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Bournemouth vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Leicester City vandt 4 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 4 af disse udekampe. Leicester City scorede kampens første mål i 6 af deres seneste 10 udekampe, mens Bournemouth scorede kampens første kasse i 4 af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Leicester City snittede 1.1 mål i disse. Begge hold scorede 6 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Bournemouths seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der blev scoret over 2.5 kasser i 8 af gæsternes seneste 10 kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 1.8 mål.