Bournemouth mod Liverpool – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth tager på søndag imod Liverpool i Premier League på Vitality Stadium.

Liverpool nyder udsigten fra toppen af tabellen med 45 point for 20 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet Bournemouth ligger placeret som nummer 12 i Premier League med 25 point oven på 19 afviklede kampe.

Selvom Bournemouth halter efter Liverpool med et to-cifret antal point, vil det stadig være et selvtillidsboost af rang at slå topholdet i Premier League. Et boost der kan komme dem til god gavn i de kommende runder. Men tillader gæsterne det?

Bournemouth har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende søndag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 15 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Liverpool rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net ni gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede fire clean sheets.

Bournemouth er noteret for syv sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i Premier League i denne sæson. Bournemouth scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

Liverpool kigger på 13 sejre, samt seks uafgjorte såvel som en nederlag i Premier League. Liverpool har ramt en seriøst god formkurve, der siger 13 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

  • Bournemouth scorede i deres seneste 12 kampe
  • 12 af Bournemouth’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • 10 af Bournemouth’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Bournemouth’s seneste 7 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Bournemouth var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Liverpool scorede i 43 af deres seneste 44 kampe
  • Liverpool scorede i deres seneste 22 udekampe
  • I 13 af de seneste 15 udekampe Liverpool har spillet, har begge hold scoret
  • Liverpool har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Liverpool i 13 af de seneste 15 udekampe

Form Bournemouth mod Liverpool

Bournemouth har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Fulham med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-1 mod Tottenham. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Queens Park Rangers. Bournemouth præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ti og indkasserede ni mål.

Liverpool har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Newcastle nedlagt 4-2, hvorpå Arsenal blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Fulham, der blev slået med 2-1. Liverpool vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre uafgjort og led nul nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede fem mål.

Bournemouth opnåede nul sejre og to point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede seks gange i disse kampe, men lukkede også selv 21 ind.

Bournemouth vs Liverpool – Seneste nyt

Bournemouth kan i værste fald risikere at have hele syv spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp. Marcos Senesi, Antoine Semenyo og Dango Ouattara er ikke til rådighed for Bournemouth-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Milos Kerkez, Hamed Traore, Darren Randolph, Lloyd Kelly, Tyler Adams, Ryan Fredericks og Tyler Adams er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Liverpool med på Vitality Stadium.

Liverpool må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele syv har skavanker af varierende art. Wataru Endo, Mohamed Salah og Alexis Mac Allister har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Liverpool-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Trent Alexander-Arnold, Dominik Szoboszlai, Konstantinos Tsimikas, Ben Doak, Joel Matip, Andrew Robertson, Stefan Bajcetic, Trent Alexander-Arnold og Thiago Alcantara, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Liverpool – indbyrdes historik

Liverpool har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Bournemouth tabte deres seneste indbyrdes møde i Premier League med Liverpool, da Liverpool noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Bournemouth sikrede alle tre point via en sejr på 1-0. Udeholdet Liverpool rejser til kampen mod Bournemouth med en rigtig skarp 8-1-1 historik for deres seneste indbyrdes møder.

I 11 af de seneste 12 indbyrdes Premier League opgør mellem Bournemouth og Liverpool blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i tre af de seneste ti kampe mellem Bournemouth og Liverpool.

Bournemouth mod Liverpool Spiltips

Det har været en god sæson for Vitality Stadium, der lige nu står på 12 mål i ligaen og Bournemouth håber på skarpretteren igen, når de møder Liverpool.

Bournemouth høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Liverpool sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Bournemouth præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Vitality Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i ni kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Liverpool snittede 3.3 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der var over 2.5 mål i otte af Bournemouths foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.3 mål i processen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Liverpool spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.