Bournemouth mod Manchester City – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Manchester City kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i Premier League. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 56 point sammen på deres første 25 kampe. Bournemouth er 28 point efter i stillingen med 24 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 13 i stillingen.

Bournemouth har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 16 mål. Det er lig med 1.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Manchester City rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net ni gange, eller 0.9 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

Bournemouth har vundet syv sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden ti kampe i denne sæson i Premier League. Bournemouth har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Manchester City kigger på 17 sejre, samt fem uafgjorte såvel som tre nederlag i Premier League. Manchester City bragte sig på måltavlen i deres seneste 10 kampe i træk.

Vores tip

  • Bournemouth scorede i 18 af deres seneste 19 kampe
  • Bournemouth scorede i 15 af deres seneste 16 kampe i Premier League
  • 9 af Bournemouth’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • 8 af Bournemouth’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Manchester City har ikke tabt deres seneste 15 kampe
  • Manchester City scorede i deres seneste 15 kampe
  • Manchester City vandt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Manchester City scorede i 22 af deres seneste 24 kampe i Premier League
  • Manchester City var i vandt 6 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål

Form Bournemouth mod Manchester City

Bournemouth har været lettere middelmådige i deres seneste tre kampe, der ikke bragte en sejr med sig. Mod Nottingham Forrest blev det 1-1, hvorefter Fulham viste sig for stærke og sejrede 3-1. Senest lykkedes det dog at nappe det ene point i en 2-2 kamp mod Newcastle. Bournemouth vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og en nederlag. De scorede ti mål, men lukkede også otte ind.

Manchester City virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod FC Copenhagen, der blev nedlagt 1-3. Herefter spillede de 1-1 mod Chelsea, hvorpå Brentford blev besejret 1-0. Manchester City vandt fire af deres foregående seks udekampe i Premier League, samt spillede uafgjort en gang og med en nederlag. De lukkede ti mål ind og scorede selv 15.

Bournemouth opnåede en sejre og fire point i de seneste otte kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 24 ind.

Bournemouth vs Manchester City – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Manchester City på lørdag. Philip Billing får en fridag fra Bournemouth-truppen, da han sidder ude med karantæne.

James Hill, Max Aarons, Darren Randolph, Tyler Adams og Ryan Fredericks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Manchester City med på Vitality Stadium.

Manchester City har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Mateo Kovacic og Josko Gvardiol bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Manchester City, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Manchester City – indbyrdes historik

Manchester City har trukket sig sejrrigt ud af de seneste 14 indbyrdes opgør mod Bournemouth i Premier League-regi. Manchester City uddelte heftige smæk i deres seneste opgør mod Bournemouth i Premier League. De smadrede nemlig deres kommende modstander med overlegne cifre på 6-1 og 4-1. Bookmakerne har værdisat Manchester City, så et væddemål på Manchester City netop nu giver dig 1.44 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 69% chance for at slå Bournemouth. Ønsker du at placere dine indsatser på Bournemouth, kan de spilles til 7.00 på oddset. Manchester City vandt intet mindre end ti af deres seneste ti opgør mod Bournemouth, der muligvis får nervøse trækninger ved tanken om nu at få besøg af netop disse gæster igen.

I de seneste 6 indbyrdes opgør i Premier League imellem Bournemouth og Manchester City blev der scoret mindst tre mål hver eneste gang. Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem Bournemouth og Manchester City.

Bournemouth mod Manchester City Spiltips

Han har hamret 17 mål ind så langt i turneringen og Erling Haaland stod desuden for tre basser i sine seneste seks kampe i denne turnering. Der er ingen tvivl om, at han vil være sulten efter at føje endnu flere mål til samlingen, når han står overfor Bournemouth.

Bournemouth høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Manchester City sikrede sig otte sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt en nederlag. Den er svær at kalde, hvem der præsterer kampens første mål her den kommende lørdag. Bournemouth åbnede scoringen i ikke færre end seks af deres seneste 10 hjemmekampe. Manchester City har også været hurtige til at få kampens første kasse sat ind. Det gjorde de i seks af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål fandt sted otte gange i de seneste ti kampe mellem disse to konkurrenter. Bournemouth formåede at score 0.6 mål i snit, hvorimod Manchester City snittede 3.1 mål pr. kamp. Begge hold til at score gav gevinst seks gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score to mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.4 mål i disse kampe.