Bournemouth mod Nottingham Forest – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth tager imod Nottingham Forest på Vitality Stadium i runde 21 den kommende lørdag i Premier League.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 21 mål. Det er 2.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Nottingham Forest vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ni opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent fem gange i denne stime.

Bournemouth har vundet fire sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i Premier League. Bournemouth tabte deres foregående 4 opgør.

Nottingham Forest har indtil videre præsteret fem sejre og fem uafgjorte samt ni nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Nottingham Forest.

  • Bournemouth har i tabte de seneste 4 kampe i træk ikke scorede et mål
  • Bournemouth var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • 15 af Bournemouth’s seneste 17 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Bournemouth var i tabte de seneste 4 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Bournemouth tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • 8 af Nottingham Forrest’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 10 af de seneste 12 udekampe
  • 6 af Nottingham Forrest’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • Nottingham Forrest scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod Nottingham Forrest i 7 af de seneste 8 kampe

Form Bournemouth mod Nottingham Forest

Bournemouth har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Manchester United, før Burnley satte sig igennem med 2-4. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Brentford, der satte sig igennem med 2-0. Bournemouth vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede syv og lukkede syv mål ind.

Nottingham Forest har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 4-1 mod Blackpool, hvorefter de opnåede 1-1 mod Wolverhampton. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Leicester. Nottingham Forest kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 13 mål og scorede selv en.

Bournemouth opnåede syv point for deres seneste fem møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede fem og lukkede fire mål ind. Nottingham Forest noterede sig ti point efter tre sejre i deres seneste syv kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede syv mål, men indkasserede også ni selv.

Bournemouth vs Nottingham Forest – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Nottingham Forest den kommende lørdag. Adam Smith behøver ikke klæde om, når Bournemouth næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Nottingham Forest med på Vitality Stadium.

Nottingham Forest må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Premier League, da hele fem har skavanker af varierende art.

Neco Williams, Taiwo Awoniyi, Tyrese Fornah, Jesse Lingard, Cheikhou Kouyaté, Giulian Biancone, Moussa Niakhaté og Omar Richards bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Nottingham Forest, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Nottingham Forest – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. Bournemouth vandt fem af deres foregående ti kampe mod Nottingham Forest, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.25 i skrivende stund.

Begge hold scorede i en af de seneste en kampe mellem Bournemouth og Nottingham Forest.

Bournemouth mod Nottingham Forest Spiltips

Marcus Tavernier har været den bedste målskytte i Premier League for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Bournemouth satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Nottingham Forest kigger til gengæld mod Morgan Gibbs-White i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i Premier League.

Bournemouth vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Nottingham Forest vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf en sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Bournemouth scorede kun kampens første mål tre gange i deres seneste 10 kampe på Vitality Stadium. Nottingham Forest scorede kampens første kasse i fire af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på tre mål, mens Nottingham Forest snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.4 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.