Bournemouth mod Southampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Bournemouth byder Southampton op til dans på onsdag på Vitality Stadium stadion.

Bournemouth er nummer 10 i tabellen med 13 point efter 10 kampe, mens Southampton rangerer som nummer 18 med 8 point efter 10 kampe.

Det er ikke sådan, at Bournemouth ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 10 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 22 mål imod, et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Southampton vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 18 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.8 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

Bournemouth er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 3 nederlag i Premier League i denne sæson. Bournemouth tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

Southampton kigger på 2 sejre, samt 2 uafgjorte såvel som 6 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Southampton.

  • Bournemouth har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • I 4 af de seneste 5 kampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bournemouth i 8 af de seneste 10 kampe
  • Bournemouth har ikke tabt deres seneste 3 hjemmekampe
  • Bournemouth uafgjort 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Southampton har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Southampton i 11 af de seneste 12 kampe
  • Southampton tabte deres seneste 4 kampe
  • Southampton tabte deres seneste 3 udekampe
  • Southampton har ikke vundet deres seneste 4 kampe

Form Bournemouth mod Southampton

Bournemouth går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod Brentford, før de nedlagde Leicester med 2-1. Mod Fulham blev der delt i porten i en 2-2 kamp. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Bournemouth kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Bournemouth vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 2 gange og tabte 2, mens de scorede 4 og lukkede 6 mål ind.

Bare ét point forhindrer Southampton i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 4-0 mod Everton og Manchester City. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod West Ham. De mest optimistiske iagttagere havde forudset en placering i den nedre halvdel for Southampton i denne sæson, men det kan ende meget værre for dem i deres nuværende form. Southampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 0 gange og led 5 nederlag. De indkasserede 15 mål og scorede selv 4.

Bournemouth scorede 9 mål og indkasserede 5 i deres seneste 5 kampe mod hold fra den nederste halvdel af Premier League tabellen. De opnåede 11 point og 3 sejre. Bournemouth scorede 3 mål og indkasserede selv 10 i deres foregående 4 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i Premier League. Dette førte til 1 sejre og 3 point.

Bournemouth vs Southampton – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Bournemouth, når de skal i aktion mod Southampton.

Lloyd Kelly og David Brooks er blandt de 2 spillere, som mangler for Bournemouth den kommende onsdag.

Southampton ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på onsdag møder Bournemouth. Kyle Walker-Peters og Mohammed Salisu har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Southampton-kamp på grund af karantæne.

Romeo Lavia og Valentino Livramento bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Southampton, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Southampton – indbyrdes historik

Southampton har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Det seneste opgør mellem Bournemouth og Southampton daterer sig nogle år tilbage, da The Saints vandt 2-0 på Vitality Stadium. Mon ikke vi kan regne med, The Saints glæder sig til at forny bekendtskabet. Bournemouth går til kampen mod Southampton med en 2-4-4 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 20%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 5 af de seneste 10 kampe mellem Bournemouth og Southampton.

Bournemouth mod Southampton Spiltips

Philip Billing har været stærk for Bournemouth i den senere tid med 3 mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Southampton håber, at Adam Armstrong kan finde skarpheden frem igen oven på 1 mål i de seneste seks kampe.

Bournemouth vandt beskedne 5 sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 2 gange, mens de tabte 3 kampe. Gæsterne fra Southampton vandt 2 af deres seneste 10 udekampe, hvoraf 2 sluttede remis. De tabte desuden 6 af disse udekampe. Bournemouth scorede kun kampens første mål 4 gange i deres seneste 10 kampe på Vitality Stadium. Southampton scorede kampens første kasse i 2 af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i 4 kampe af de forgange 10 kampe mellem de to klubber her. Mens Bournemouth har et gennemsnit på 1.1 mål i de opgør, har Southampton et snit på 1.4 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst 5 gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Bournemouths seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Southampton spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.1 mål i disse kampe.