Bournemouth mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er højst sandsynligt en spændende kamp i vente, når Bournemouth byder Tottenham op til dans den kommende lørdag på Vitality Stadium stadion.

Det har været en anstændig start på den nye sæson for Tottenham med fire point på tavlen og de går selvfølgelig efter at forblive ubesejrede.

Bournemouth havde helt sikkert have håbet på mere end et enkelt point efter de første par runder af Premier League-sæsonen. De vil føle presset efter at sikre den første sejr i sæsonen.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gang.

Tottenham har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 19 mål selv, men tillod også 23 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 2.3 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

Bournemouth har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Tottenham scorede mindst én gang i deres 14 forudgående kampe.

Vores tip

  • Der er scoret imod Bournemouth i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 9 af de seneste 11 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • Bournemouth scorede i deres seneste 4 kampe
  • I 16 af de seneste 17 kampe Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • Tottenham scorede i deres seneste 17 kampe
  • 15 af Tottenham’s seneste 17 kampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 9 udekampe i træk Tottenham har spillet, har begge hold scoret
  • 11 af Tottenham’s seneste 13 kampe havde over 3.5 mål

Form Bournemouth mod Tottenham

Bare ét point forhindrer Bournemouth i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Everton, før de sikrede det ene point i en 1-1 kamp mod West Ham. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Liverpool, som satte sig igennem med 3-1. Det ligner en sæson, hvor Bournemouth vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Premier League. Bournemouth var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens en sluttede uafgjort og de led fire nederlag. De stod selv for seks mål, men indkasserede samtidig 12.

Tottenham virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Leeds, der blev nedlagt 1-4. Herefter spillede de 2-2 mod Brentford, hvorpå Manchester United blev besejret 2-0. Mens en kamp om mesterskabet måske er for optimistisk, er en podieplacering ikke udenfor rækkevidde for Tottenham, hvis de formår at opbygge noget momentum. Tottenham kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 16 mål og scorede selv 12.

Bournemouth vs Tottenham – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Tottenham den kommende lørdag. Adam Smith får en fridag fra Bournemouth-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto, Ionut Andrei Radu og David Brooks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Tottenham med på Vitality Stadium.

Tottenham ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Bournemouth.

Dejan Kulusevski, Richarlison, Rodrigo Bentancur, James Maddison og Giovani Lo Celso bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Tottenham – indbyrdes historik

Bournemouth vandt 2-3 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende lørdag. Bournemouth går til kampen mod Tottenham med en 2-2-6 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Tottenham og Bournemouth.

Bournemouth mod Tottenham Spiltips

Med bare ét mål i Premier League på det seneste er Dominic Solanke ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Tottenham sætter deres lid til, at Harry Kane kan vise tænder igen efter fem mål i de seneste seks kampe i Premier League.

Bournemouth høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fem nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Bournemouth sætter næsen op efter at komme på tavlen på lørdag, da Tottenham var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til to clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Der var over 3.5 mål i seks kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. Bournemouth opererer med et snit på 0.9 mål i disse dueller, mens Tottenham ligger på 2.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen fire gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af de 10 seneste kampe, som Tottenham spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.5mål pr. kamp i denne serie.