Bournemouth mod Tottenham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth tager den kommende lørdag imod Tottenham i Premier League på Vitality Stadium.

Bournemouth er nummer 14 i tabellen med 13 point efter 12 kampe, mens Tottenham rangerer som nummer 3 med 23 point efter 12 kampe.

Det er ikke sådan, at Bournemouth ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 21 mål imod, et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Tottenham kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 11 mål imod. Det giver et snit på 1.1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Bournemouth er noteret for 3 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 5 nederlag i Premier League i denne sæson.

Tottenham har indtil videre præsteret 7 sejre og 2 uafgjorte samt 3 nederlag i Premier League.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Tottenham.

  • Der er scoret imod Bournemouth i 10 af de seneste 12 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Bournemouth ikke scoret i 4 af deres seneste 5 hjemmekampe
  • Tottenham har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Tottenham scorede i 6 af deres seneste 8 kampe

Form Bournemouth mod Tottenham

Bournemouth har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod Fulham, hvorefter de mod Southampton tabte 0-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod West Ham, der vandt 2-0. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at Bournemouth kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. Bournemouth opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede4 og lukkede 5 mål ind.

Bare ét point forhindrer Tottenham i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 1-2 mod Manchester United og Newcastle. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod Sporting CP. Tottenham blev nævnt blandt medalje-kandidaterne i denne Premier League sæson, og de holder stadig kursen. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt Tottenham to sejre, mens de spillede 2 uafgjort. De led 2 nederlag, mens de indkasserede 8 og scorede 7 mål.

Bournemouth vs Tottenham – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til 4 fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Tottenham.

Neto, Dominic Solanke, Lloyd Kelly og David Brooks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Tottenham med på Vitality Stadium.

Tottenham har en næsten fuld trup til rådighed den kommende lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Richarlison og Dejan Kulusevski bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Tottenham, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Tottenham – indbyrdes historik

Tottenham har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Bournemouth. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Bournemouth og Tottenham senest mødte hinanden i Premier League. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Vitality Stadium. Bookmakerne har Tottenham som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 5.23, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Bournemouth19% chance for at banke Tottenham. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Tottenham udbetaler 1.67 i gevinst på oddset for en sejr. Tottenham går ind til kampen mod Bournemouth med en 7-2-1 fordel og der er odds 1.67 på, at Tottenham vinder endnu en sejr.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 kampe mellem Bournemouth og Tottenham.

Bournemouth mod Tottenham Spiltips

Med 2 mål i de seneste seks kampe har Philip Billing været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Tottenham. Hos gæsterne går Harry Kane efter at føje yderligere til hans samling af 5 mål i hans seneste kampe.

Bournemouth høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. Tottenham sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 3 nederlag. Begge hold scorede i 3 af de seneste 10 hjemmekampe for Bournemouth. Begge scorede også i 4 af de seneste 10 udekampe for Tottenham.

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Tottenham snittede 2.5 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Bournemouths seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.