Bournemouth mod West Ham – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth tager imod West Ham på Vitality Stadium i runde 1 på lørdag i Premier League.

De lukkede sidste sæson som nummer 15 i stillingen, og Bournemouth forbereder sig nu på at åbne den nye sæson mod West Ham. Sidstnævnte sluttede som nummer 14 i Premier League i sidste sæson.

Begge klubber vil være ivrige efter at komme godt af sted i den nye sæson, hvorfor vi burde få serveret en dedikeret indsats fra både Bournemouth og West Ham den kommende lørdag.

Det er ikke sådan, at Bournemouth ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne ti mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til en mål pr. kamp. De lukkede samtidig 16 mål imod, et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

West Ham har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på lørdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 16 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

Vores tip

  • Bournemouth har i tabte 4 af de seneste 5 kampe ikke scorede et mål
  • Der er scoret imod Bournemouth i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
  • Bournemouth var i tabte 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Bournemouth var i tabte 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Bournemouth var i tabte 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 2.5
  • West Ham scorede i 22 af deres seneste 24 kampe
  • I de seneste 7 kampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 6 udekampe i træk West Ham har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 7 West Ham kampe, har summen af mål været over 2.5
  • 9 af West Ham’s seneste 11 udekampe havde over 2.5 mål

Form Bournemouth mod West Ham

Bournemouth har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af Crystal Palace, før Manchester United satte sig igennem med 0-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Everton, der satte sig igennem med 1-0. Det ligner en sæson, hvor Bournemouth vil være solidt placering midt i nedrykningskampen i det meste af sæsonen, hvor målet er at sikre opholdet i Premier League. Bournemouth opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag, mens de scorede syv og lukkede 12 mål ind.

West Ham har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Leeds med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Leicester. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Fiorentina. West Ham går ind i sæsonen med det klare mål om at slutte i den øverste halvdel. Hvis de kan opbygge noget momentum tidligt, måske endda kaste deres hat i ringen for en plads i en international turnering. I deres seneste seks udekampe i Premier League vandt West Ham to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ni mål.

Bournemouth vs West Ham – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod West Ham den kommende lørdag. Adam Smith får en fridag fra Bournemouth-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto, Ionut Andrei Radu og David Brooks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod West Ham med på Vitality Stadium.

West Ham ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Bournemouth.

Det er navne som Alphonse Areola, Gianluca Scamacca, Vladimir Coufal, Kurt Zouma og Maxwel Cornet, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vitality Stadium.

Bournemouth mod West Ham – indbyrdes historik

West Ham er ubesejret mod Bournemouth i de sidste 4 indbyrdes opgør. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 0-4 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Bournemouth går til kampen mod West Ham med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 30%.

West Ham scorede i deres seneste 4 opgør mod Bournemouth i Premier League. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Bournemouth og West Ham.

Bournemouth mod West Ham Spiltips

Jefferson Lerma har været stærk for Bournemouth i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. West Ham håber, at Michail Antonio kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Bournemouth høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led seks nederlag i denne serie. West Ham sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. West Ham scorede kampens første mål i seks af deres seneste 10 udekampe, mens Bournemouth scorede kampens første kasse i tre af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens West Ham snittede to mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Bournemouths seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.5 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i ni af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.