Bournemouth mod Wolverhampton – Optakt, Spilfiduser, Odds

Bournemouth skal op imod Wolverhampton på Vitality Stadium den kommende lørdag i en spændende Premier League duel.

Bournemouth er nummer 19 i tabellen med tre point efter otte kampe, mens Wolverhampton rangerer som nummer 14 med otte point efter otte kampe.

Bournemouth fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Wolverhampton bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Bournemouth ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne fem mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 20 mål imod, et gennemsnit på to pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Wolverhampton ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på to pr. kamp. De klarede at holde målet rent en gange i denne serie.

Bournemouth har fortsat ikke vundet i denne sæson efter otte kampe, men kan til gengæld fremvise tre uafgjorte og fem nederlag.

Wolverhampton har indtil videre præsteret to sejre og to uafgjorte samt fire nederlag i Premier League.

Vores tip

Form Bournemouth mod Wolverhampton

Bournemouth har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over Stoke. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 0-4 til Arsenal, siden 3-0 mod Everton. Bournemouth præsterede ikke en eneste sejr i deres foregående seks kampe hjemme på Vitality Stadium. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede to mål.

Wolverhampton har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Ipswich gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-2. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Manchester City, inden de senest spillede 1-1 mod Aston Villa. Wolverhampton kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv fire.

Bournemouth opnåede en point for deres seneste to møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede nul sejre, scorede to og lukkede fem mål ind. Wolverhampton sikrede sig en sejre fra to scorede mål og en indkasserede i deres seneste to kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fire point til kontoen.

Bournemouth vs Wolverhampton – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Wolverhampton den kommende lørdag.

Tyler Adams, Chris Mepham, Emiliano Marcondes, Alex Scott, Ryan Fredericks og Tyler Adams er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Wolverhampton med på Vitality Stadium.

Wolverhampton ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Bournemouth på Vitality Stadium.

Joe Hodge rejser ikke med Wolverhampton til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Bournemouth mod Wolverhampton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Bournemouth med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Vitality Stadium den 18 februar 2023. Wolverhampton vandt tre af deres foregående otte kampe, mens Bournemouth vandt tre sejre i otte opgør. Wolverhampton kan spilles til odds 2.80 hos spilselskaberne.

Begge hold scorede i to af de seneste seks kampe mellem Bournemouth og Wolverhampton.

Bournemouth mod Wolverhampton Spiltips

Dominic Solanke fandt vej til netmaskerne to gange i de foregående seks kampe i Premier League for Bournemouth. Det skal ikke generere dem, hvis også finder vej til netmaskerne på lørdag. Gamblere vil også have et godt øje til Hee-Chan Hwang i håb om, at han kan føje til de fire mål, han præsterede i de seneste seks kampe i Premier League for Wolverhampton.

Bournemouth vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Wolverhampton vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Wolverhampton præsterede blot at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe. Bournemouth formåede at holde rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe på Vitality Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 0.51 mål, mens Wolverhampton snittede en mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Bournemouths sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score en mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.