Bournemouth mod Wolves – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i Premier League, når Bournemouth tager imod Wolves på Vitality Stadium på onsdag.

Bournemouth er nummer 17 i tabellen med 3 point efter 4 kampe, mens Wolves rangerer som nummer 19 med 2 point efter 4 kampe.

Bournemouth fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende onsdag. Wolves bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Bournemouth kommer til deres næste Premier League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 27 mål. Det er 2.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Hvad målscoring angår, er Wolves ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 7 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gang i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Wolves.

  • Bournemouth tabte 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 8 af de seneste 9 kampe
  • Bournemouth har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
  • Bournemouth tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
  • Bournemouth scorede i 6 af deres seneste 8 hjemmekampe
  • Wolverhampton scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Wolverhampton har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe Wolverhampton har spillet, har begge hold scoret
  • Wolverhampton scorede i 8 af deres seneste 9 udekampe
  • Der er scoret imod Wolverhampton i 9 af de seneste 11 udekampe

Form Bournemouth mod Wolves

Bare ét point forhindrer Bournemouth i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 0-3 af Arsenal, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Norwich. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Liverpool, som satte sig igennem med 9-0.Bournemouth opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede 7 og lukkede 10 mål ind.

Wolves har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Tottenham gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Preston, inden de senest spillede 1-1 mod Newcastle.De holdt nedrykningspladserne på afstand, og Wolves går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen.Wolves formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Premier League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 5, hvori de indkasserede 10 og scorede 4 mål.

Bournemouth vs Wolves – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Wolves den kommende onsdag.

Ben Pearson, Lloyd Kelly, David Brooks, Junior Stanislas, Joe Rothwell og Ryan Fredericks er blandt de 6 spillere, som mangler for Bournemouth på onsdag.

Wolves har en næsten fuld trup til rådighed på onsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Willy Boly og Chiquinho, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Wolves – indbyrdes historik

Det seneste opgør mellem Bournemouth og Wolves daterer sig nogle år tilbage, da Wolverhampton vandt 1-0 på Molineux Stadium. Mon ikke vi kan regne med, Wolverhampton glæder sig til at forny bekendtskabet.Bournemouth går til kampen mod Wolves med en 0-1-3 statistik for deres seneste 4 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Premier League kampe, håber Bournemouth stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter Wolves deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Premier League kampe.

Bournemouth høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Wolves sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 6 nederlag.Bournemouth vandt kun beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe, mens Wolves præsterede 0 sejre af 10 mulige.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 4 kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 0.5 mål, mens Wolves snittede 1.5 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe.Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 7 af Bournemouths seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit.Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.