Bournemouth vs Brighton – Spilfiduser, Optakt og Odds

Bournemouth tager imod Brighton på Vitality Stadium i runde 7 den kommende tirsdag i Premier League.

Bournemouth er nummer 15 i tabellen med 27 point efter 28 kampe, mens Brighton rangerer som nummer 6 med 43 point efter 26 kampe.

Når det kommer til mål, er Bournemouth ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med to clean sheets undervejs.

Brighton ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent fire gange.

Bournemouth har vundet syv sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden 15 kampe i denne sæson i Premier League.

Brighton har indtil videre præsteret 12 sejre og syv uafgjorte samt syv nederlag i Premier League. Brighton tabte ingen af deres seneste 6 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Bournemouth v Brighton.

  • Bournemouth har ikke vundet 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Bournemouth i 12 af de seneste 14 kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Bournemouth har spillet, har begge hold scoret
  • 7 af Bournemouth’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Bournemouth scorede i 8 af deres seneste 9 hjemmekampe
  • I 13 af de seneste 15 udekampe Brighton har spillet, har begge hold scoret
  • Brighton scorede i 23 af deres seneste 25 udekampe
  • Brighton scorede i 21 af deres seneste 22 kampe
  • 10 af Brighton’s seneste 12 udekampe havde over 3.5 mål
  • Brighton har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål

Form Bournemouth mod Brighton

Bournemouth har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Liverpool med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-0 mod Aston Villa. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Fulham. Bournemouth opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeseks og lukkede ni mål ind.

Brighton er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 1-0 og 5-0 over Crystal Palace samt Grimsby. Serien blev dog bremset mod Brentford i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 3-3. Brighton drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende Premier League sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel. Brighton vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede 15 mål, mens de samtidig indkasseredeni mål.

Bournemouth vs Brighton – Seneste nyt

Bournemouth kan have op til seks spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Brighton den kommende tirsdag. Adam Smith får en fridag fra Bournemouth-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Junior Stanislas, Ryan Fredericks, Marcus Tavernier, Neto og David Brooks er alle ude af truppen, som Bournemouth tager imod Brighton med på Vitality Stadium.

Brighton har en næsten fuld trup til rådighed den kommende tirsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Alexis Mac Allister og Jakub Moder bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brighton, når de drager til Vitality Stadium.

Bournemouth mod Brighton – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Brighton med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på tirsdag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Bournemouth vandt seks af de seneste seks opgør, mens Brighton vandt tre af de foregående syv kampe. Der er odds 6.00 på en sejr til hjemmeholdet.

Begge hold scorede i tre af de seneste syv kampe mellem Bournemouth og Brighton.

Bournemouth mod Brighton Spiltips

Hold godt øje med Philip Billing, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Bournemouth. For gæsterne præsterede Solly March tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Bournemouth høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. Brighton sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt en nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Bournemouth holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Brighton præsterede et rent i en af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Bournemouth præsterede et gennemsnit på 2.01 mål, mens Brighton snittede en mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Bournemouths seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.